Doliu în politica din România. Un important membru ALDE a murit la doar 53 de ani

Doliu în politica românească. Adriana Anghel, membru ALDE, a murit, joi, la vârsta de doar 53 de ani.

„Am aflat cu tristețe de trecerea în lumină a colegei noastre Adriana Anghel. Îți mulțumim pentru ceea ce ai fost pentru noi, pentru sufletul tău bun și optimismul debordant care te însoțea peste tot. Să ai drumul luminat precum ai fost și tu pentru cei din jurul tău. Rămas bun, Adriana. Suntem alături de familia îndurerată”, a transmis ALDE București.


Apreciază și distribuie !

Doliu în politică. A murit înecat în iazul Viișoara
O veste extrem de tristă. PNL Botoșani este în doliu după ce Liviu Melinceanu, un consilier local extrem de respectat și totodată administratorul iazului Viișoara, a murit înecat.

Organizația PNL Botoșani, dar și cea a PNL Curtești au transmis un mesaj de condoleanțe la moartea lui Liviu Melinceanu. Consilierul local a fost găsit mort ieri, în apele iazului din Viișoara, potrivit informațiilor din presă. Acesta era administratorul iazului din Viișoara și venise ieri pentru a curăța sitele de la deversor. Din păcate, Liviu Melinceanu a fost luat de ape, iar după câteva ore de la dispariție, soția lui a sunat la 112.

Echipajele de salvare ajunse la fața locului i-au găsit mașina pe fundul lacului, notează botosaninews.ro. Liviu Melinceanu a fost căutat timp de mai bine de 4 ore de către pompieri și voluntari, însă acesta a fost scos la mal mort, din păcate.