Doliu în muzică! O îndrăgită cântăreață s-a stins la 20 de ani, după ce a căzut de la etaj

0 18

Doliu în muzică! Din păcate, o cântăreață în vârstă de 20 de ani s-a stins din viață. A căzut de la etaj. Află detaliile despre cazul cutremurător.

Doliu în muzică. S-a stins la 20 de ani

Cântăreața Bethany-Maria Beales a plecat dintre noi. Avea 20 de ani. Tânăra a căzut de la etajul clădirii în care locuia. A fost deschisă o anchetă pentru ca polițiștii să afle cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Tânăra a fost găsită fără suflare. A căzut de la etajul 19 pe o terasă deschisă care se afla la etajul 6 al clădirii în care Bethany locuia.

Conform poliției locale, un bărbat și o femeie au fost arestați. Amândoi au 38 de ani. Au fost suspecți de crimă, dar au fost eliberați ulterior. Cu toate acestea, în continuare sunt sub investigație.

Familia cântăreței este în stare de șoc. ”Beth a fost o persoană bună, amuzantă, loială, inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Ea a schimbat viețile tuturor care au fost destul de norocoși să o cunoască și să fie iubiți de ea. A fost mai mult decât o fiică, nepoată, verișoară, soră vitregă, mătușă, fină și prietenă. Ea era întreaga lume pentru noi.”, au fost cuvintele scrise de familia tinerei în cadrul unui comunicat de presă.

Sursa: teotrandafir.com

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.