Dorian Popa, disperat după ce a fost prins drogat la volan. „Plângea, se blestema”! Elena Merișoreanu, despre suferința artistului–-citeste in comentariu

Crește alarmant numărul vedetelor surprinse de oamenii legii, la volan, sub influența substanțelor interzise. Vineri seară, și Dorian Popa, actor, dar și influencer de top, cu peste 2 milioane de urmăritori, a dat de necaz.

Iată ce spune Elena Merișoreanu despre situația lui Dorian Popa, cu care a legat o strânsă prietenie, după participarea lor la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV): ”El lua și niște pastile, ca să se poată odihni, muncește tare mult”, ne-a declarat solista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dorian Popa, surprins în trafic sub influența substanțelor interzise. Explicația influencerului de top, cu două milioane de urmăritori

Solist, actor și influencer de top, Dorian Popa a rămas vineri seară fără permisul auto, după ce a fost testat pozitiv la canabis. Când a fost oprit în trafic de polițiști, în localitatea Domnești, din Județul Ilfov, unde locuiește, Dorian era îmbrăcat într-un halat de baie. În urma testului la substanțe interzise și care a ieșit pozitiv, el a menționat că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental fum dintr-un joint.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21.15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

Dorian Popa este bun prieten cu Elena Merisoreanu
Dorian Popa este bun prieten cu Elena Merisoreanu

Ce a vorbit Elena Merișoreanu cu Dorian Popa, ieri, la telefon: ”Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”

Contactată azi de Playtech Știri, celebra solistă Elena Merișoreanu, care a legat o frumoasă prietenie cu Dorian Popa, din perioada în care au fost colegi de suferință, la concursul de supraviețuire ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), ne-a vorbit despre situația lui. Și ea a fost surprinsă de cele aflate, în condițiile în care știa că Dorian Popa milita împotriva drogurilor.

”Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, nea mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: ”Banul dezumanizează”

Întrebată de Playtech Știri dacă și ea e de părere că celebritatea i se poate urca la cap unei vedete, Elena Merișoreanu a menționat, cu o mare doză de convingere.

”Nu știu ce se tot întâmplă, în showbiz, în zona noastră, de folclor, văd că încă nu sunt drogați, dar, în rest, m-a îngrozit ce tot aud și văd, pe la televizor. Celebritatea, da, clar, ți se urcă la cap. Banul dezumanizeaza, cei bogați devin curioși să încerce senzații tari”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru PlaytechȘtiri.

Elena Merișoreanu: ”La petrecerile unde mergeam să cânt era un fum de-l tăiai cu cuțitul”

Elena Merișoreanu, celebră solistă de muzică populară, ne-a mai povestit și prin ce a trecut ea, la petreceri, astfel că tinde cumva să îi dea dreptate bunului ei prieten, Dorian Popa.

”De pildă, eu nu am fumat țigări niciodată, însă doctorul mi-a spus că mă pot îmbolnăvi și de la cei care fumează în jurul meu. Și, da, am inhalat atât de mult fum de țigară, pe la nunți!

Păi, la petrecerile unde mergeam să cânt, era un fum de-l tăiai cu cuțitul, se poate ca Dorian sa aibă dreptate că a inhalat de la club substanțe interzise. Nu este exclus!”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

În ultima vreme, tot mai multe vedete au avut de dat socoteală, în fața oamenilor legii, după ce au fost suprinse, la volan, sub influența substanțelor interzise. Este vorba despre Margherita de la Clejani, Ana Morodan și Chef Foa.

”Contesa Digitală” a fost recent condamnată la un an, trei luni și zece zile de închisoare, cu suspendare. Va fi obligată și să participe la un program de reintegrare socială, unde să efectueze muncă neplătită, în folosul comunității. Decizia nu este însă definitivă.

Lasă un comentariu