Dr. Adrian Streinu Cercel: „Va urma al doilea val în toamnă”. Ce trebuie să facă românii, de Paşte

Medicul Adrian Streinu Cercel avertizează că va exista ”o perioadă de foc” în țara noastră, în următoarele patru luni. Va urma un al doilea val al infecției, în toamnă. In plus, medicul Cercel îi sfătuiește pe români să facă Paștele acasă.

„În următoarele patru luni va fi o perioadă de foc pentru România. Va mai urma un al doilea val care va fi în toamnă. Primul val va fi după Paşte. Sistemul este ca un dromader. Capul cămilei este o creştere uşoară, după care urmează o perioadă de acalmie, o incubaţie. În această perioadă sunt cei care au venit din Spania, Israel, care contaminează şi împrăştie. Urmează cocoaşa propriu zisă”, a transmis medicul Adrian Streinu Cercel la România TV.


Apreciază și distribuie !

Există riscul ca – dacă nu vor fi respectate toate regulile impuse – România să se transforme într-o a doua Italie.

„Ceea ce ne preocupă este nivelul de întoarcere din Spania, Israel, oameni care aduc noi infecţii. Practic din momentul în care a apărut cuvântul pandemie, toate ţările sunt pe roşu. La ţară avem o populaţie îmbătrânită, iar accesul la apă şi săpun este derizoriu”, a transmis medicul la Antena 3.

„Dacă ne vom duce să ne pupăm, lucrurile nu vor merge bine. Trebuie să ne oprim la poartă, respectiv la uşa apartamentului. Dacă nu înţelegem să facem asta benevol, o vom face forţat. Dacă nu stăm acasa următoarele 10 săptămâni… în România poate fi ca în Italia”, a completat Adrian Streinu Cercel.