Dramă fară margini într-o familie minunată din Iași în acest weekend

Dramă de proporții într-o familie din Iași! Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit după ce au mâncat struguri din propria curte stropiți cu insecticid. Mama lor este distrusă și i-a privit chinuindu-se înainte de a ajunge ambulanța. Anchetatorii spun că este o moarte suspectă până la efectuarea necropsiei

Tragedie într-o familie din comuna Coarnele Caprei din județul Iași. O familie de tineri muncitoare și respectată în comună și-a pierdut într-o singură zi ambii copii. Cei doi copii de un an și jumătate și trei ani, așa cum povestește mama, ar fi mâncat struguri din curte în ziua de vineri. Sâmbătă, la aproape 24 de ore, după ce starea lor de sănătate s-a înrăutățit, femeia a sunat la 112 și a chemat ajutoare. Din păcate, copilul de un an și jumătate a murit în propria curte după 45 de minute de resuscitare, iar băiețelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași la câteva ore distanță, în urma unui stop cardio-respirator.

Roxana a sunat la 112 după ce starea copiilor s-a agravat! A fost prea târziu. Cel mai mic a fost găsit de medici aproape mort
Roxana și Valentin Bughiuș aveau 2 copii. De sâmbătă, ziua tragică în care și-au așezat doliul la ușa casei, viața lor nu mai are niciun sens. Cei doi copii pentru care au muncit din greu în Germania pentru a le crea un trai mai bun s-au stins unul înaintea celuilalt, la o distanță de numai câteva ore. În seara zilei de sâmbătă, un apel la 112 avea să anunțe că doi copii din comuna Coarnele Caprei au nevoie de ajutor. Micuții își dădeau ochii peste cap, simțeau că nu mai au aer și strigau disperați după apă. Roxana a sunat la 112 după ce starea celor mici s-a agravat. Nu s-a gândit nicio secundă că acesta ar putea fi motivul pentru care cei mici se simțeau rău.


Apreciază și distribuie !

„Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator, a fost ventilat mecanic și resuscitat 45 minute, fără răspuns, și s-a declarat decesul. Celălalt copil, în vârstă de trei ani, A.B., a fost găsit somnolent, ușor confuz cu midriază bilaterală și preluat de Elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria». Se presupune a fi o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri”, preciza sâmbătă seara prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Roxana, mama care și-a pierdut în aceeași zi ambii copii, distrusă de durere: „Nu am putere să vorbesc. Nu mai știu nimic!”
O pânză neagră, liniște, un bec aprins în curte și Roxana scâncind de durere pe prispa casei. Redactorii BZI au mers acasă la familia Bughiuș pentru a discuta cu mama celor doi copii decedați după ce au mâncat struguri stropiți cu insecticide și s-au intoxicat. În curtea casei se aflau Roxana și mama ei. Cu ochii împăienjeniți de lacrimi, îmbrăcată în negru, Roxana abia a legat câteva cuvinte.

„Nu am putere să vorbesc. Nu mai știu nimic”, spune mama copiilor.

Continuarea pe bzi.ro