După 18 ani de relaţie cu Dana Nălbaru, Dragoş Bucur a făcut anunţul. „Se întâmplă, din păcate, foarte des”–citeste in comentariu

Dragoș Bucur a oferit detalii din căsnicia pe care o are de aproape două decenii cu Dana Nălbaru. Actorul, prezentatorul ”Visuri la Cheie” și juratul emisiunii ”Românii au talent”, totodată, a mărturisit ce a făcut la prima întâlnire cu fosta membră a trupei HI-Q.

Ce detalii a oferit Dragoș Bucur după 18 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru

Fără doar și poate Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, marcat de multe divorțuri. Cei doi sunt soț și soție din 2005, iar în cei 18 ani de mariaj au reușit să aibă trei copii. De curând, în cadrul unui podcast, Dragoș Bucur a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu partenera sa de viață.

Dragoș Bucur își iubește nespus soția, iar asta o demonstrează, iată, trecerea timpului. Actorul a rememorat cu drag clipe din trecutul lor. Atunci când a cunoscut-o pe Dana Nălbaru, Dragoș Bucur s-a îndrăgostit profund de ea și, pentru că încă de la acea vreme el suferea de diabet, nu s-a sfiit să-și facă insulina.

De altfel, Dragoș Bucur este mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu Dana Nălbaru din 2005 și până în momentul de față. Copiii lor îi împlinesc cel mai mult. Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani) sunt copiii lor biologici, iar Roxana, în vârstă de 11 ani, este fiica lor adoptată.

”Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii… (…)  Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci.

Pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi, cum să fie? După 18 ani, avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a relatat juratul de la ”Românii au talent” în podcastul ”Vorba lu’ Jorge”.

Lasă un comentariu