Acasă EXTERNE După 35 de ani de căsnicie și 9 copii, un bărbat a...

După 35 de ani de căsnicie și 9 copii, un bărbat a aflat că este steril

8
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: descoperă.ro

După 35 de ani de căsnicie și 9 copii, un bărbat a aflat că este steril

Un bărbat din Maroc își acuză soția de trădare și a cerut cercetarea acesteia sub acuzația de adulter, după ce a aflat că cei 9 copii pe care îi credea ai lui sunt făcuți de fapt cu un alt bărbat.

Potrivit alaw9at.com, bărbatul a declarat că este șocat de cele întâmplate și că a trece printr-o criză psihologică majoră.

Se pare că bărbatul din Rabat, învățător de profesie, a descoperit adevărul în urma unui control la medicul urolog, din cauza unui chist pe care îl avea de o viață pe unul dintre testicule, dar care a început să-i facă recent probleme.

În urma analizelor efectuate, medicul l-a informat pe tatăl a 9 copii că este steril. Bărbatul a primit un buletin de analize din care rezultă acest lucru.

În baza analizelor administrate ca dovezi, bărbatul cere divorțul de soție și o acuză de adulter – faptă considerată infracțiune gravă în Maroc.

Bărbatul a cerut în instanță și delimitarea sa de sub tutela celor nouă copii.

Citește și:

O educatoare din județul Gorj a scris cu pixul pe fruntea unui copil de 4 ani. Unchiul copilului: „nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine…”

loading...