Acasă Politică După două săptămâni de la vizita șefului CCR în Rusia: „Președintele României...

După două săptămâni de la vizita șefului CCR în Rusia: „Președintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a șefei DNA”

5
DISTRIBUIȚI

După două săptămâni de la vizita șefului CCR în Rusia: „Președintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a șefei DNA”

Comunicatul CCR: „Constată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Ministrul justiţiei şi Preşedintele României, generat de refuzul Preşedintelui României de a da curs propunerii de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kövesi”.

Președintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kövesi”, se arată în comunicatul CCR.

Decizia CCR vine la doar două săptămâni după vizita Șefului CCR, Valer Dorneanu, în Rusia unde a participat la Forumul Juridic Internaţional de la Sankt Peresburg.

Deplasarea nu a figurat pe site-ul CCR, dar a fost confirmată pentru Digi24.ro chiar de şeful instituţiei.

„Vizita în Rusia a avut loc la invitația Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființare și a Forumului Juridic Internațional de la Sankt Petersburg”, a transmis Valer Dorneanu pentru sursa citată.

Citește și:

Viorica Dăncilă îi răspunde președintelui Iohannis: „În mod sigur există salarii… pentru pensii și salarii”

Un renumit psihiatru suedez trage un semnal de alarmă pentru părinți. Ce se întâmplă cu copiii care sunt lăsați să facă tot ce vor

Frane Selak, probabil cel mai norocos ghinionist om de pe planetă

loading...