E vedetă, dar nu se sfiește să meargă cu metroul! Florin Busuioc a apelat la transportul în comun –citeste in comentariu

Se știe clar că în București agitația în trafic este mare, iar mulți aleg să folosească mijloacele de transport în comun, cel mai mult metroul, pentru a se deplasa dintr-un loc în altul în Capitală. Ei bine, este și cazul lui Florin Busuioc, care preferă de asemenea să meargă alături de ceilalți bucureșteni cu transportul în comun din subteran. Iată cum a fost surprins ”Busu”!

E vedetă, dar nu se sfiește să meargă cu metroul! Florin Busuioc a apelat la transportul în comun / VIDEO
  • Florin Busuioc preferă să meargă cu metroul
  • Prezentatorul, surprins în mijlocul de transport în comun
  • Iată cum a fost văzut

Traficul din București reprezintă ”o nebunie”, mai ales la orele de vârf atunci când angajații merg sau se întorc de la serviciu. Poți să pierzi minute și chiar ore în șir în trafic pentru a ajunge acasă, astfel că fără doar și poate cea mai bună soluție este să folosești metroul.

Florin Busuioc a apelat la transportul în comun! Nu s-a sfiit să meargă cu metroul

Zilnic, mii de oameni folosesc transportul în comun din subteran, însă și de foarte multe ori vedetele aleg să lase mașinile de lux acasă și să meargă cu metroul. Dacă recent David Popovici a fost văzut în stația de autobuz luând prânzul, iar Dan Bittman mergând cu autobuzul de la mall, Șerban Copoț, Roxana Ciuhulescu, Pavel Bartoș, Daniel Buzdugan sau Violeta, fiica Andreei Marin, au ales și ei transportul în comun – metroul.

Recent însă un alt nume a fost surprins în timp ce mergea cu transportul public de persoane din București. Florin Busuioc, prezentatorul meteo, a fost surprins de reporterii Spynews.ro în timp ce se afla în metrou.

Cu toate că lumea îl recunoaște pe stradă, Busu nu s-a sfiit să meargă cu metroul ca ”oamenii de rând”, căci de ce să stea în trafic ore în șir când poate să ajungă la destinație în câteva minute.

Prezentatorul de la meteo a coborât la ultima stație, la metrou Pipera, după care și-a văzut de treabă. Bineînțeles, oamenii își ”dădeau coate” atunci când l-au văzut pe bărbat, însă Busu e obișnuit să atragă atenția de ani de zile de când e în lumina reflectoarelor.

Florin Busuioc a suferit un infarct în anul 2018

Dacă acum îl vedem prin mijloacele de transport în comun și cu zâmbetul pe buze, în urmă cu cinci ani prezentatorul TV a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții sale. În timp ce se afla la un spectacol de teatru la Craiova, prezentatorul, astăzi în vârstă de 61 de ani, a suferit un infarct.

El a fost resuscitat de urgență și supus unei intervenții chirurgicale la inimă pentru ca viața să-i fie salvată, urmând ulterior să aibă o perioadă lungă de recuperare.

Lasă un comentariu