Ea era numită păpuș Barbie în viața reală când avea doar 2 ani, dar așteptați să o vedeți cum arată astăzi 👀 Fotografii în comentarii.

Aira a fost adusă în centrul atenției la vârsta de doi ani datorită interesului industriei de modeling pentru aspectul ei asemănător cu o păpușă.

Părinții ei au dus-o la o agenție de modeling pentru că credeau că lumea ar trebui să vadă frumusețea ei uimitoare. Nu a avut nicio problemă să joace rolul unei păpuși celebre.

Când pozele ei au început să circule online, oamenii au fost șocați și confuzi. Unii au speculat chiar că editarea foto i-a conferit trăsături neobișnuite.

Cu toate acestea, realitatea a prevalat curând, iar toată lumea a realizat că aspectul asemănător cu o păpușă al lui Aira era real.

Cu toate acestea, exista un cost asociat cu un astfel de succes rapid.

La o vârstă fragedă, viața lui Aira a fost absorbită de agențiile de modeling și ședințele foto, lăsându-i puțin timp pentru o creștere tradițională.

Ei nu i-au oferit aceleași oportunități ca altor copii de vârsta ei de a merge la școală, de a se întâlni cu prietenii sau de a fi independentă.

Părinții ei au luat decizii în locul ei care au pus-o pe calea notorietății, pentru că au fost seduși de perspectiva celebrității.

Pe măsură ce Aira a înaintat în vârstă, a experimentat schimbări corporale, și ca rezultat, aspectul ei de păpușă distinctiv a început să-și piardă strălucirea.

Faima sa care odinioară era copleșitoare a început să scadă, iar agențiile de modeling au încetat să o contacteze sau să o invite la ședințe foto și defilări de modă.

De când a devenit adolescentă, viața lui Aira s-a schimbat. Ea își actualizează în mod regulat profilul de internet cu informații despre viața sa personală.

Se pare că ea a șters complet acea perioadă din viața sa de pe internet, așa că este interesant că nu pare să aibă niciun amintiri bune din zilele ei de “păpușă”.

Lasă un comentariu