El este șoferul șoferul microbuzului implicat în accidentul cu șapte morți de la Iași. Costel a avut parte de un sfârșit tragic

Costel este șoferul microbuzului implicat în accidentul cu șapte morți de la Iași. El a avut parte de un sfârșit tragic.

Tragicul accident de la Iași a avut loc azi dimineață, înainte de ora 07:00.

În urma impactului, șapte oameni au murit. Costel Constantin Pralea era un familist convins și nu va mai apuca să-și vadă niciodată oamenii dragi. Cinci dintre victimele impactului se aflau în autobuzul condus de acesta.

Carnagiul de la Iași a îngrozit o țară întreagă. Șapte oameni au decedat pe loc. Costel Constantin Pralea era șoferul microbuzului implicat în tragicul eveniment.

Costel avea două fete și era căsătorit

Costel Constantin Pralea este șoferul microbuzului din Iași. El avea 39 de ani, era tatăl a două fetițe și era căsătorit.

Acum el nu-și va mai putea vede copiii pentru niciodată.

Screenshot 20220202 113825 Facebook

În pozele de pe Facebook, Costel era un tată și un soț fericit și împlinit. Din cauza tragicului accident din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos, Iași, micuțele lui vor fi nevoite să crească departe de tatăl lor.

Accidentul de astăzi dimineață a fost unul dezastruos. Șapte oameni au pierit. Evenimentul rutier provocat în această dimineață a șocat și îngrozit întreaga țară. Cinci victime se aflau în microbuzul condus din Costel Constantin Pralea, iar cea de a șaptea a fost conducătorul TIR-ului.

Trei oameni au ajuns de urgență la spital pentru a primi ajutor de specialitate din partea medicilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata