Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, sunt căsătoriți de 12 ani, dar au o relație de iubire de 18 ani, iar împreună sunt părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță. Ca în orice familie, mai există și mici certuri și neînțelegeri între parteneri, iar cum spune și Elena Gheorghe, dacă acestea nu ar exista, atunci nu s-ar mai numi familie. Cântăreața ne-a mărturisit de la ce ajunge să se contrazică cu partenerul ei de viață, dar și cum rezolvă situația.–citeste in comentariu

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, sunt căsătoriți de 12 ani, dar au o relație de iubire de 18 ani, iar împreună sunt părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță. Ca în orice familie, mai există și mici certuri și neînțelegeri între parteneri, iar cum spune și Elena Gheorghe, dacă acestea nu ar exista, atunci nu s-ar mai numi familie. Cântăreața ne-a mărturisit de la ce ajunge să se contrazică cu partenerul ei de viață, dar și cum rezolvă situația.

Elena Gheorghe, declarații exclusive despre relația cu soțul ei, după 12 ani de căsătorie! De la ce ajung să se certe cel mai des în casă
  • Elena Gheorghe, despre certurile din cuplu
  • De la ce ajunge să se contrazică cu soțul ei
  • Ea și Cătălin Ene sunt căsătoriți de 12 ani

De 12 ani, Elena Gheorghe și Cornel Ene, soțul ei, formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar de 18 ani sunt un cuplu. Cei doi s-au căsătorit pe când artista avea 26 de ani, iar tot în acel an au devenit și părinți pentru prima data. Cântăreața și partenerul ei de viață au făcut cunoștință cu băiețelul lor, Nicholas Răzvan, astăzi în vârstă de 12 ani.

Elena Gheorghe, declarații despre relația cu soțul și viața de familie

În anul 2017, Elena Gheorghe și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară, de această dată părinți de fetiță, căci atunci s-a născut Amelie Nicole. Împreună, toți patru, sunt o familie foarte unită și deseori cântăreața postează fotografii alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spynews.ro, unde ne-a spus că viața alături de soțul și copiii ei e una complexă, frumoasă, dar și solicitantă.

”E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fi liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate”, a spus Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

Din ce motive se ceartă cu partenerul ei, Cornel, bărbatul cu care e căsătorită de 12 ani

Cum nicio familie nu este perfectă, ca în orice cuplu mai există și mici certuri sau neînțelegeri. Elena Gheorghe chiar a spus că dacă acestea nu ar exista, atunci nu ar exista termenul de familie. Deși e mult spus ”certat”, Elena Gheorghe și soțul ei ajuns să se contrazică uneori în ceea ce privește viața profesională, dar și viața de familie.

Cântăreața afirmă că partenerul ei, Cornel, este ”polițistul bun” din familie, el fiind mai indulgent și permitându-le copiilor mai multe. În schimb, ea este văzută de cei mici ca ”polițistul rău”, căci le spune NU de mai multe ori. Astfel, ea și soțul ajung să ”se certe” din acest motiv.

”Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare pentru că el este mai indulgent, eu sunt ”polițistul rău”. Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie ”polițistul bun”, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela”, a mai zis cântăreața.

Lasă un comentariu