Emil Rengle, declarație de dragoste pentru iubitul său. Dansatorul și-a oficializat relația cu noul partener–citeste in comentariu

Emil Rengle are un nou iubit! După o perioadă în care și-a vindecat rănile sufletului, dansatorul și-a oficializat relația cu noul iubit. Nu s-a oprit aici, căci i-a făcut și o declarație de dragoste. Iată cum arată cel care l-a făcut pe Emil Rengle să uite de problemele în dragoste.

Emil Rengle și iubitul lui

Emil Rengle are o relație fericită!

Instagram

  • Emil Rengle s-a afișat alături de iubitul lui
  • Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit

După o lungă perioadă în care a fost singur, Emil Rengle a anunțat că este dornic să intre într-o nouă relație. Zis și făcut, căci dansatorul s-a îndrăgostit din nou de un alt bărbat.

Acesta s-a afișat alături de acesta pe rețelele de socializare, semn că relația lor merge din ce în ce mai bine și lucrurile sunt din ce în ce mai serioase.

Emil Rengle i-a făcut o declarație de dragoste iubitului său

Dansatorul a trecut prin multe momente grele de-a lungul timpului, iar dezamăgirile în dragoste au fost inevitabile. Emil Rengle a luat, atunci, o decizie importantă în ceea ce privește acest aspect și a vrut să să vindece, iar abia după acest pas din viața lui vrea să intre într-o nouă relație, astfel încât să nu ajungă, din nou, la suferință.

Momentul mult așteptat a venit, deoarece Emil Rengle este acum într-o nouă relație. Dansatorul iubește din nou, după cum chiar el a lăsat să se înțeleagă din ultima postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare.

Emil Rengle s-a afișat alături de noul său iubit, după mai multe speculații cu privire la acest aspect din viața lui. Dansatorul a postat un videoclip format din mai multe imagini cu cei doi și se pare că cei doi au trecut prin multe experiențe, până acum, în relația lor.

”Iubesc să fiu al tău”, a scris Emil Rengle, pe Instagram.

Dansatorul vrea să devină tată

Emil Rengle are un plan bine pus la punct. Dansatorul își dorește să își formeze o familie și să devină tată. El a făcut aceste mărturisiri în urmă cu un an, când a spus că vrea să fie cerut în căsătorie și visează la o nuntă ca în povești în mijlocul naturii.

”Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria!

Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a declarat Emil Rengle, la viva.ro.

Lasă un comentariu