Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct: „Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel”

Emily Burghelea, asistenta tv a emisiunii care au transformat povestea soților dinm Blăgești într-o adevărată telenovelă, și-a anunțat demisia. Totul s-a petrecut după ce Veronica ar fi venit la ea, ar fi luat-o deoparte și i-ar fi spus că este bătută de Viorel. Emily a semnalat asta în cadrul emisiunii, timp în care Mirela Vaida a încercat să mascheze totul și să nege că ar fi ceva adevărat din spusele asistentei tv.

Cu ochii în lacrimi, Emily a vorbit pe contul ei de Instagram despre această pățanie.
„Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă, nu înțeleg de ce. Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și vânătaie pe mână, fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea într-un live pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea și-a dat demisia din televiziune. Mesajul postat pe rețelele de socializare
Emily Burghelea a anunțat pe contul ei de Instagram că a demisionat și a expus punctual motivele pentru care nu a mai vrut să lucreze în televiziune.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.


Apreciază și distribuie !

Fanii ei au îmbrățișat decizia ei, scriindu-i în comentarii că o admiră pentru curajul ei de a spune în direct niște lucruri pe care producția ar fi vrut să le mascheze.

Antena 1 s-a mai ales cu o amendă din partea Consiliului Național al Audiovizualului, Vulpița din Vaslui fiind, din nou, prezentă în acest scenariu surprizător.

Un membru al CNA a fost de părere că această adevărată telenovelă nu este altceva decât „un spectacol al degradării umane”. În consecință, trustul Intact trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei, conform deciziei luate de forul audiovizual, iar sancțiunea a fost votată în unanimitate.

„Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a explicat Radu Herjeu, acesta fiind cel care a și propus amenda respectivă, potrivit paginademedia.ro. Mai mult, într-una dintre reclamațiile primite la CNA, moderatoarea Mirela Vaida este acuzată că „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru”. Pe de altă parte, reprezentanții Antena 1 au încercat să se justifice, spunând că totul este… un serial de divertisment și ar trebui privit și analizat ca atare.

„E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există”, au spus aceștia.