Emoții uriașe pentru Andreea Mantea! Cum a fost prima zi de școală pentru David, fiul ei: “Doamne ajută”

0

Fiul Andreei Mantea a început școala. Prezentatoarea TV de la Kanal D a postat primele imagini cu micuțul David, în clasa pregătitoare!

David, fiul Andreei Mantea, a început școală! Prezentatoarea de la Kanal D a postat primele imagini cu fiul ei pe rețelele de socialzare.

Emoții uriașe pentru Andreea Mantea! Prima zi de școală pentru David, fiul ei

Prima zi de școală a fost extrem de importantă pentru David, dar și pentru mama ei! Micuțul pare este extrem de fericit că a început o nouă etapă din viața lui.

Micuțul David apare îmbrăcat în uniformă, în timp ce afișează zâmbetul său cuceritor! Au fost imortalizate acele momente alături de mama lui, înainte de a păși în sala de clasă!

La rândul său, Andreea Mantea s-a arătat extrem de emoționată în prima zi de școală a micuțului David. Îndrăgita vedetă Kanal D a postat mai multe fotografii cu fiul ei, ocazie cu care le-a transmis fanilor săi și un mesaj. Este foarte clar că emoțiile au copleșit-o deja pe celebra mămică!

„Prima zi de scoala! Doamne ajuta!”, a scris Andreea Mantea.

Andreea Mantea, chinuită de o boală autoimună. Chiar micuțul David a dat-o de gol: “Se umflă”

Andreea Mantea a dobândit o boală autoimună chiar după nașterea fiului ei, David. Afecțiunea a apărut din cauza unor alergii. Simptomele acestei probleme de sănătate sunt total neobișnuite.

Chiar micuțul David a fost cel care a dezvăluit această problemă de sănătate de care suferă Andreea Mantea.

Vedeta TV a explicat, în direct, la Teo Show, cum se manifestă afecțiunea chinuitoare!

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a mai dezvăluit prezentatoare Kanal D.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide