EXCLUSIV. De ce au vrut să iasă din Asia Express Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sau „reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă”, așa cum singuri s-au botezat, după ce au aflat cu cine se vor confrunta în competiția Asia Express, au fost una dintre cele mai mari surprize ale ediției cu numărul trei a renumitului show tv de la Antena 1.

În interviul acordat pentru ediția de aprilie a revistei Unica, cei doi prieteni au recunoscut că au avut momente când au simțit că vor claca.


Apreciază și distribuie !

„Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut.”, povestește Răzvan Fodor.

Ei au luat de la început lucrurile în serios in aceasta competitie, fiind constienti de echipele tinere cu care concureaza.

„Poți să te duci în competiția asta doar de amuzament sau să te implici cu totul. N-am fost noi foarte înverșunați, nu ne-am reproșat lucruri, că unul trage mai mult și altul mai puțin, n-am făcut dramă din asta, deși ne-am mai și certat”, mai adugă actorul. Iar Sorin Bontea completează: „Amândoi suntem competitivi de fel și nu ne-am lăsa așa cu una, cu două. S-a văzut când nu mai puteam, și la jocul de amuletă, când a trebuit să ne cărăm cu carele în spate. Am tras cât am putut, dar la un moment dat s-a terminat… gazul.”