Exclusiv. Drama trăită de “Bebeto” Laurențiu Reghecampf jr.: “În 8 luni, tatăl lui l-a văzut doar 10 minute”. Copilul a șters toate pozele cu Reghe de pe Instragram

0
”Bebeto”, adică Laurențiu Reghecampf jr., fiul antrenorului Craiovei și al impresarei Anamaria Prodan, trece prin momente sfâșietoare de când tatăl său a anunțat public că divorțează, motivul fiind apariția unei alte femei în viața bărbatului pe care puștiul în idolatriza.

Doar 13 ani! Atât are “Bebeto” Reghe jr.. E la o vârstă la care o ruptură definitivă între părinți, presărată cu scandal și iz de amantlâc, desfășurată în fața întregii țări, a prietenilor, a colegilor tăi ajunge să fie aproape imposibil de gestionat.transparent

În ultimele opt luni, situația incertă dintre părinții săi, lipsa de stabilitate, dar – mai presus de toate – dispariția iubirii și a echilibrului din căminul familiei l-au transformat pe băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf dintr-un copil vesel, fără griji, pasionat de sport, într-un puști introvertit, trist care a recurs la gesturi disperate pentru a-și întoarce tatăl din drum.

”Bebeto” trece printr-o adevărată dramă

FANATIK a aflat că atât de mult l-au afectat separarea părinților și criza declanșată în familia lui încât imaginea cool și “atitudinea solară” pe care le remarcai la “Bebeto”, încă de la prima vedere, au fost înlocuite de apăsare, neliniște și o furtună interioară prin care sufletul unui copil nu ar trebui să treacă.

“În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Laur Jr.: “Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța”

Condus de puritatea sentimentelor purtate tatălui pe care întotdeauna a spus că-l idolatrizează, Reghe jr. a fost principalul liant între părinții săi. A sperat întotdeauna că principalele persoane de atașament din viața lui vor trăi fericite până la adânci bătrâneți.

 

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide