Fiica lui Cornel Palade a fost dată afără din casă! ”Noi nu o ținem din banii noștri!”–-citeste in comentariu

Ada Palade, fiica marelui actor Cornel Palade, a fost dată afară din imobilul în care locuia în Londra. Chiar cei pe care îi credea prieteni i-au făcut asta, fără să i se comunice motivul.

Studentă eminentă în muzică, Ada Palade își imagina, până recent, că viața ei va fi altfel dacă se va muta în Londra. S-a înșelat însă în privința unor oameni pe care îi considera prieteni. Aceasta s-a trezit dată afară din casa în care stătea cu chirie, fără ca aceștia să-i comunice măcar motivul.

Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou.

Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii. Iar eu nu sunt asta”, a scris Ada pe Facebook.

Ada Palade a slăbit 40 de kilograme

Tatăl ei, actorul Cornel Palade, consideră că, în ciuda acestui eveniment, Ada nu ar trebui să se întoarcă în România, chiar dacă momentan trece prin momente dificile.

E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!’’, a declarat acesta pentru ego.ro.

Ada Palade a slabit in ultimii trei ani peste 40 de kilograme. Ea a povestit cum a decurs întregul proces și cum s-a simțit în tot acest timp.

Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”.

Lasă un comentariu