Fiul Marianei Căpitănescu, adevărul despre scandalul cu mama lui. Anthony a supărat-o după ce s-a apucat de manele: ”A început să…”–-citeste in comentariu

Mariana Ionescu Căpitănescu a primit cu greu vestea că fiul ei cântă manele, dorindu-și să fie pasionat de același gen muzical ca și ea. Au urmat o mulțime de replici dure și chiar un scandal între cei doi. Acum, Anthony a spus adevărul despre relația și scandalul cu celebra artistă.

Antohny

Fiul Marianei Căpitănescu a spus cum a rușit să facă pace cu mama lui.

Instagram

  • Ce s-a întâmplat între celebra artistă și fiul ei
  • Cât de mult a acceptat Mariana Ionescu Căpiănescu faptul că fiul ei cântă manele

Celebra cântăreață are un fiu de care este foarte mândră, însă relația dintre cei doi s-a răcit după ce el a început să cânte manele.

Scandalul dintre cei doi s-a mutat chiar și pe rețelele de socializare, iar fanii au privit toate momentele tensionate. Însă, se pare că scandalul s-ar apropia de sfârșit, iar Anthony a început să îi explice cum stau lucrurile.

Fiul Marianei Căpitănescu a spus adevărul despre scandalul cu mama lui

Fiul artistei a dezvăluit la Star Magazin de ce au avut loc discuții între cei doi. Anthony a încercat să îi explice mamei lui cât de important este să cânte un gen muzical care îi place pentru a lansa melodii de calitate.

La început, cântăreața a respins această decizie, spunând că a investit mult timp în educația lui din punct de vedere muzical.

Însă, Anthony nu s-a lăsat influențat de părerile familiei și și-a urmat drumul, indiferent de câte critici a primit. Fiul artistei a spus că acum are o relație mai bună cu mama lui, iar aceasta începe să accepte situația și faptul că manelele sunt genul muzical pe placul său.

”Cu muzica mă împac foarte bine. Cariera mea este la început, dar deja au început să meargă lucrurile. Cu mama să știi că a început să mai înțeleagă, i-am explicat că astăzi nu se mai ascultă muzica populară, sau ce stiluri ar vrea ea să abordez și trebuie să îmi placă mie pentru a ieși un produs finit frumos”, a declarat Anthony, la Star Magazin.

De ce și-a certat artista fiul

După ce a publicat un videoclip pe TikTok în care a explicat de ce este revoltată pe cariera fiului ei în industria manelelor, artista a făcut primele declarații la Antena Stars.

Mariana Căpitănescu a spus că a fost supărată din cauza alegerii pe care a făcut-o fiul ei, dar îi vrea doar binele și știe că el are doar intenții bune în ceea ce privește cariera și viitorul lui.

Lasă un comentariu