Acasă Evenimente Florentin Pandele amenință Guvernul cu proteste în Piața Victoriei

Florentin Pandele amenință Guvernul cu proteste în Piața Victoriei

DISTRIBUIȚI

Florentin Pandele amenință Guvernul cu proteste în Piața Victoriei

Primarul independent al oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a lansat un apel către toţi primarii din România, indiferent de partid, să îşi convingă parlamentarii care îi reprezintă să nu susţină proiectul de buget pe 2018.

Soţul Gabrielei Firea susţine că oraşul Voluntari va pierde 8 milioane de euro, adică aproximativ 20% din bugetul local, şi că este hotărât să ajungă până la a protesta în Piaţa Victoriei, „dacă tot a spus premierul Tudose că nu este nevoie de autorizație pentru a protesta”.

Apelul a fost către primarii care vor să-şi exprime punctul de vedere despre banii pe care îi pierdem.

Când am spus că voi merge în Piaţa Protestelor, aşa cum a numit-o premierul, care a spus că putem merge şi protesta, chiar dacă nu avem autorizaţie, eu am spus că voi merge să protestez. Nu alături de #rezist, ci în numele cetăţenilor Voluntari care vor fi vitregiţi de cele 8 milioane de euro.

Discuţiile au fost şi cu alţi primari.

N-a spus premierul că în faţa Gvernului e piaţa protestelor? Sunt convins că jandarmii mă vor proteja nu cumva să iau un box în faţă”, a declarat Florentin Pandele la Digi24.

 

„Dragnea a ieşit azi la tv că să stăm linitiţi că ne lămurim din anexe, eu nu vreau să stau liniştit.

Mesajul e şi pentru parlamentari să aibă grijă ce votează, pentru că dacă vor vota şi vom pierde aceşti bani înseamnă că s-a întors piramida cu vârful în jos.

Citește și: Gabriela Firea dă vina pe Tudose. Obiective ratate la Primăria Capitalei din cauza Guvernului

Şi peste câţiva ani, când vor veni iar la noi să ceară votul cetăţenilor, mi-e teamă că, fie că sunt primari independenţi sau ai oricăror formaţiuni politice, nu vor mai merge cu ei pentru că nu vor mai avea ce să spună cetăţenilor”. – a continuat Pandele la Digi24.

Informația de partea ta! Urmărește-ne și pe Facebook.

Sursă: Digi24

loading...