Fuego dezvăluie că nu a împodobit niciodată bradul. Ce crede artistul despre Crăciun

Cu siguranță, toată lumea s-ar fi așteptat ca Fuego să fi împodobit an de an bradul, și totuși adevărul este altul după cum singur a recunoscut.

Astfel, artistul s-a confruntat cu multe lipsuri în copilărie și ai lui nu-și permiteau brad de Crăciun.

Iar piesa „Împodobește, mamă, bradul!” este doar o poveste, Fuego visând din tinerețe la acest moment.

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă multe detalii cu privire la viața privată a acestuia sunt încă necunoscute. Oricum, îndrăgitul interpret și-a căpătat un binemeritat renume, conturat în timp, prin muncă susținută. Mai mult, pe lângă muzică, Fuego este și pictor dar și un actor talentat. Artistul a debutat în urmă cu 28 de ani la Festivalul de la Mamaia și are lansate până acum peste 30 de albume de studio. De asemenea, a înregistrat peste 600 de cântece și a fost recompensat cu cinci discuri de aur și două de platină.

Artistul a avut o copilărie dificilă

Fuego este unul dintre cei mai ascultați artiști în perioada Sărbătorilor de iarnă! Cu siguranță nu există român care să nu fi auzit celebra lui piesă „Împodobește, mamă, bradul!”, cu care a ajuns în topuri. Și totuși, artistul a mărturisit că acest obicei îi este străin, iar motivul l-a recunoscut singur.

Paul Surugiu a povestit că a avut o copilărie dificilă, iar banii de Sărbători erau foarte puțini. Artistul a mărturisit că nu și-a permis niciodată să împodobească bradul. Acesta a mai declarat că drumul spre celebritate a fost foarte greu și nu s-a îmbogățit peste noapte.

„Nu pot să uit momentele astea. Eu am luat-o de la zero, eu nu am ajuns peste noapte artist. Mama e totul pentru mine, că datorită ei sunt ceea ce sunt. Sfaturile ei au fost întotdeauna binevenite pentru mine. Tot timpul mama mi-a spus să nu mă schimb și să nu am fițe de vedetă și lucrul ăsta se vede pe mine. Eu sunt la fel de când eram copil”, a spus Fuego.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata