Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital: ”Mâine dimineață mă externez”

0

Gabriel Cotabiță trece printr-o perioadă mai dificilă. El s-a simțit rău în urmă cu câteva zile și a ajuns pe mâna medicilor. Aceștia au decis să-l interneze pentru câteva zile.

Gabriel Cotabiță a mai avut probleme grave de sănătate și în trecut. A fost infectat cu Covid-19, iar în urmă cu mai mulți ani a suferit un infarct și a fost în comă. Recuperarea artistului a fost extrem de anevoioasă, el petrecând mai multe luni în spital.

De atunci, cunoscutul cântăreț a apărut din ce în ce mai rar în spațiul public.

Gabriel Cotabiță vorbește despre internarea de urgență în spital

Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să-l interneze, scrie Cancan.ro. El s-a simțit rău, în urmă cu câteva zile, și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor care l-au supus mai multor investigații medicale și l-au ținut sub observație. Acum, însă, starea de sănătate i s-a îmbunătățit și, în scurt timp, va putea pleca acasă.

În exclusivitate pentru FANATIK, Gabriel Cotabiță a confirmat că are probleme de sănătate, dar că lucrurile au început să se îndrepte în direcția pe care și-o dorea și că se simte mai bine.

”Acum mă simt foarte bine, mâine dimineață mă externez”, ne-a declarat Gabriel Cotabiță. Mai mult, vorbind despre diagnostic, artistul a avut puterea să și glumească. ”Ce vreau, aia am avut”, spune el, râzând, precizând, totuși, că nu va face public diagnosticul său și motivul pentru care a ajuns la spital.

Gabriel Cotabiță a avut grave probleme de sănătate

În luna ianuarie a acestui an, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu Covid-19. A fost internat în spital știindu-se că are probleme cu inima, după ce în 2015 a suferit un infarct. Artistul nu a făcut o formă gravă a bolii. Nu a fost intubat și nici nu a ajuns la ATI.

Îndrăgitul cântăreț a fost la un pas de moarte în anul 2015. Atunci a suferit un infarct în timp ce se afla la sala de fitness și a stat în comă o perioadă.

A apărut Revista Glossy Fanatik

“Pentru mine, a fost cel mai scurt an din viața mea, pentru că 4 luni de zile nu le cunosc. Din păcat am trecut prin niște experiențe pe care nu mi-aș fi dorit să le trăiesc.

Singurul lucru bun este că în urma acestei întâmplări, eu am ieșit într-un fel sau altul, îmbunătățit. A fost un reset fericit”, declara în urmă cu mai mulți ani Cotabiță, pentru Antena Stars.

Prietenii lui Gabriel Cotabiță povesteau atunci că artistul avea probleme cu inima de mai mulți ani. În trecut mai suferise un infarct și un preinfarct.

Gabriel Cotabiță aproape că s-a retras din viața publică, aparițiile sale fiind destul de rare în ultima perioadă. Cunoscutul cântăreț a preferat ca în această vară să anuleze mai multe spectacole și nu a dorit să cânte nici la evenimente private, pentru a se putea odihni.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide