Gabriela Cristea arată impecabil! Vedeta a slăbit multe kilograme

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, Gabriela nu este pe deplin mulțumită și vrea să mai dea jos câteva kilograme, pentru a ajunge la 50.

Gabriela Cristea nu se mai oprește din slăbit. Și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată impecabil

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

Într-o postare recentă, Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și mulată, care a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, dar mai ales, o talie de viespe. Gabriela radiază de când a făcut aceste schimbări, are un mod de viață activ și sănătos, aleargă și petrece mult timp cu cele mici.

Gabriela a declarat că a recurs la un regim echilibrat. Astfel, ea consumă 1200 de calorii pe zi, respectă cele trei mese principale și mănâncă orice, chiar și ducliuri, însă are grijă să nu abuzeze. Visul ei este să ajungă la 50 de kilograme, ceea ce crede că va și reuși până în toamnă.


Apreciază și distribuie !

„Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”

Tavi Clonda a făcut cel de-al doilea test pentru CoVid-19. Gabriela Cristea, îngrijorată pentru fetițele sale
Tavi Clonda a făcut și cel de-al doilea test pentru CoVid-19 pentru a fi sigur că nu este infectat cu noul virus. Gabriela Cristea a fost foarte îngrijorată pentru fetițele sale și a stat cu inima strânsă până au primit rezultatele. Pentru a fi sigur că nu este infectat, Tavi Clonda a făcut și cel de-al doilea test pentru CoVid-19. Artistul a intrat în contact cu ceilalți concurenți de la „Te cunosc de undeva” testați pozitiv cu noul coronavirus.

Din fericire, rezultatul celui de-al doilea test este negativ, iar vedeta poate sta liniștită alături de familie. Gabriela Cristea a făcut primele declarații despre momentele de groază prin care a trecut în aceste zile.

„În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut și noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai ușor, ca o simplă gripă, însă la alții, se manifesta mult mai greu, cu intubare și stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… și să aștepți un rezultat. E îngrozitor”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, îngrijorată pentru cele două fetițe
Momentele de panică din familia Gabrielei Cristea nu au trecut așa usor. Prezentatoarea TV s-a gândit ce se va întâmpla dacă și ea și soțul ei vor fi testați pozitiv. Gândul vedetei a zburat imediat la cele două fetițe, Iris și Victoria. Gabriela Cristea s-a temut că toata familia ei va ajunge în spital.

„Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru? Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”, a conchis vedeta.