Gabriela Cristea recunoaște că a înșelat + Tavi Clonda s-a gândit la divorț? ”A fost cea mai grea lună din viața mea”–citeste in comentariu

Gabriela Cristea a recunoscut că a înșelat! Prezentatoarea nu se mândrește cu această experiență, ba dimpotrivă. Susține că a fost cea mai grea lună din viața ei, pentru că trebuia să se împartă între doi bărbați. 

Deși acum este căsătorită și are două fetițe minunate, trecutul amoros al Gabrielei Cristea a fost destul de spumos.

Gabriela Cristea nu a fost ușă de biserică

Chiar ea a fost cea care a recunoscut că nu a fost ușă de biserică și a fost o perioadă scurtă de timp în care a înșelat.

Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Prezentatoarea nu a oferit, însă, detalii și despre cine a fost partenerul de viață pe care l-a înșelat.

Tavi Clonda s-a gândit la divorț?

Cântărețul a recunoscut că nu mai este lapte și miere în căsnicia lui, iar de curând a avut un motiv bine întemeiat ca să-și ignore soția.

A mărturisit în cadrul unei emisiuni faptul că el și soția lui au avut un moment de ”silenzio stampa”. S-a întâmplat chiar înainte ca acesta să-și sărbătorească ziua de naștere. Motivul supărării a vrut să-l păstreze secret. Însă cu siguranță ceva l-a deranjat foarte mult pe artist.

””Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi în aceeași emisiune.

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall

Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare. Atunci prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era. Dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Lasă un comentariu