Acasă Politică Gabriela Firea dă vina pe Tudose. Obiective ratate la Primăria Capitalei din...

Gabriela Firea dă vina pe Tudose. Obiective ratate la Primăria Capitalei din cauza Guvernului

DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: Observator

Gabriela Firea dă vina pe Tudose. Obiective ratate la Primăria Capitalei din cauza Guvernului

Gabriela Firea l-a criticat din nou pe Mihai Tudose, pentru a treia zi consecutiv.

După ce i-a reproșat premierului că a criticat-o public pentru organizarea târgului din Piaţa Victoriei, aceasta a găsit un nou motiv de supărare.

Gabriela Firea a declarat, într-o intervenţie la România TV, că nu şi-a putut realiza unele obiective în Bucureşti din cauză că nu a primit suficient sprijin din partea Guvernului.

În urmă cu jumătate de an, primarul general al Capitalei îi făcea aceleaşi reproșuri și lui Sorin Grindeanu.

Citește și: PSD renunță la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

Gabriela Firea îi reproşează lui Mihai Tudose lipsa de interes pentru proiectele comune ale Guvernului cu Primăria Capitalei.

Acesta ar fi motivul în opinia edilului șef, pentru nerealizarea obiectivelor pe care le-a anunţat la începutul mandatului.

Gabriela Firea, primarul Capitalei: „Am fost un soldat respectuos, nu am făcut declarații neplăcute la adresa Guvernului, deși aș fi avut motive ca primar general. În ultima jumătate de an suntem în așteptare cu proiecte comune Primărie-Guvern și ele nu înaintează absolut deloc. A promis sprijin, lucru care nu s-a materializat, am și exemple concrete, dacă va fi nevoie le voi spune. Eu încă mai sper pentru că vorbesc cu alți colegi din țară, și ei dezamăgiți pentru că proiectele sunt în stand by sau pe liste de așteptare.”

Citește și: Rovana Plumb: „Partidul va decide dacă Tudose va avea soarta lui Grindeanu”

loading...