Acasă Evenimente Gabriela Firea: „Voi propune Consiliului General ca Piața Victoriei să poarte numele...

Gabriela Firea: „Voi propune Consiliului General ca Piața Victoriei să poarte numele Regelui Mihai”

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea: „Voi propune Consiliului General ca Piața Victoriei să poarte numele Regelui Mihai”

Primarul general, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piața Victoriei să poarte numele Regelui Mihai, a anunțat aceasta, într-un mesaj de condoleanțe, pe pagina de Facebook. 

Prin mesajul pe care l-a publicat pe Facebook, Gabriela Firea oferă o dovadă clară că este primarul unui oraș pe care nici măcar nu-l cunoaște.

Piaţeta Regelui Mihai I există deja în Capitală. În 2012, acest nume a fost dat unei pieţe la câţiva metri de Piaţa Victoriei, Regele însuşi participând la inaugurare. Primar era atunci Sorin Oprescu, iar numele a fost ales deoarece Regele a copilărit în Palatul Kiseleff, aflat în apropiere de piaţetă.

Mesajul Gabrielei Firea:

„A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper moral pentru generatiile ce vor urma… Dat fiind faptul ca viata Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, si ca toata viata a militat fara ostenire pentru unitatea romanilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa-i poarte numele. Dumnezeu sa Va aiba in paza, Majestate!”, a postat Gabriela Firea într-un mesaj pe Facebook.

Citește și: VIDEO – Ornamente de Crăciun stradale, furate de localnici în drum spre slujba de duminică

loading...