Gafă uriașă la Antena 1! Vulpița, dată de gol în timpul testului cu detectorul de minciuni

Vulpița a trecut, zilele trecute, prin furcile caudine ale unui detector de minciuni pentru a demonstra că, de fapt, Emily Burghelea nu are dreptate și că nu ar fi fost agresată de Viorel, așa cum susținea fosta asistentă TV în momentul în care și-a dat demisia, în direct.

Doar că, filmările de la Antena 1, așa cum au sesiazat cititorii, nu păreau să fie tocmai credibile, mai ales că cei de la Acces Direct au permis o gafă uriașă, în direct, chiar când Mirela Vaida o chestiona, „cu duritate” pe Vulpița.


Apreciază și distribuie !

Testată cu poligraful
Viorel a fost acuzat că o agresează pe Vulpița, afirmații susținute și de Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct, cea care a creat un scandal uriaș când și-a dat demisia în direct. Cu toate acestea, încercând să repare imaginea emisiunii, Vulpița a fost trimisă să facp un test cu detectorul de minciuni. Și, teoretic, întrebată dacă a fost bătutuă de soțul ei, Vulpița a răspuns că „Nu!”, iar testul poligraf a arătat că Veronica a spus adevărul. Întrebată dacă și-a acuzat soțul din dorința de a câștiga mila publicului, Vulpița a răspuns pozitiv. „Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani”, a declarat Mirela Vaida.

„Eu am învățat-o, mă!”
Doar că, după câteva minute, toată construcția show-ului s-a șubrezit în momentul în care Mirela Vaida insista pe subiectul victimizării celebrei Vulpița. Iar din platou, trecut cu vederea, a venit și un răspuns care aruncă toată telenovela dintre Vulpița și Viorel în aer. Mai exact, o voce de femeie a strigat, auzindu-se pe ambianță (pe microfoanele celor care le aveau activate, în acel moment – n.r.) o propoziție care aruncă în aer totul: „Eu am învățat-o, mă!”.