George Burcea, analizat de un psihiatru. De ce sindrom ar suferi actorul, de fapt

Comentariile făcute de George Burcea într-un live la adresa femeilor și a viole.nței domestice au avut consecințe dureroase pentru actor. După toate reacțiile negative, George Burcea și-a recunoscut greșeala și a încercat să îndrepte lucrurile. Psihiatrul Vlad Stroescu a analizat comportamentul acestuia și a dat verdictul.

De-a lungul timpului George Burcea a militat împotriva vi.olenței domestice și s-a implicat în mai mult proiect în acest sens, însă toată munca depusă a fost spulberată de reacția sa nervoasă de zilele trecut. Prin comentariile lui actorul a făcut exact ce cond.amna, iar psihiatrul Vlad Stroescu a dezvăluit ce lucruri stau la baza derapajului actorului.

„Cred ca e un caz de feminism narcisism. Adică, în lumea de astăzi este bine să fii feminist. Dacă vrei să ai o părere cât mai bună despre tine însuți o sa fii feminist și o să gătești ca să arăți cât de valoros ești tu.

Doar că odată ce ești un pic frustrat și cineva îți spune că nu ești Dumnezeu pe pământ o să faci ceea ce face orice narcisist din ăsta caricatură și o sa te înfurii și o să arunci cu ce ai la îndemâna. Cu ce arunca maimuțele în general pentru că omul ce este altceva decât o maimuță cu un pic de scoarța pe deasupra?”, a spus psihiatrul Vlad Stroescu, în cadrul emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de la Rock FM.

George Burcea, reacție necontrolată
George Burcea a izbucnit în mediul online după ce a fost criticat de unele urmăritoare că se implică în treburile casnice. În consecință, actorul a avut câteva „urări” pentru cele care l-au criticat, iar comportamentul lui a stârnit numeroase reacții.

„Consider că viole.nța domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt „ok” cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva viole.nței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care b.at nevestele acasă.

Totuși…se pare că multora le place bă.taia. Și nu ca instigare…dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le ba.te, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită.

Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la pa.lme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a spus George Burcea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata