George Soros prevesteşte apocalipsa: „Atacul Rusiei asupra Ucrainei a marcat începutul celui de-al treilea război mondial”

Potrivit miliardarului George Soros, “Vladimir Putin a decis să pedepsească

Ucraina pentru rezistența sa și a început să acționeze fără frâne”.

Atacul Rusiei asupra Ucrainei, început în data de 24 februarie,

a marcat începutul celui de-Al Treilea Război Mondial, afirmă George Soros într-un articol publicat de Project Syndicate.

Potrivit miliardarului, acest război ar putea distruge civilizația noastră. El mai subliniază că, înainte de invazie, președintele rus Vladimir Putin și președintele

chinez Xi Jinping au semnat un document major prin care anunță un parteneriat strâns între cele două țări. „Am fost surprins că Xi i-a dat în mod clar lui Putin undă verde pentru a invada și a declanşa războiul împotriva Ucrainei„, a scris Soros.

„Vladimir Putin, cu sprijinul lui Xi, și-a urmărit visul vieții cu o cruzime incredibilă. Putin va împlini în curând 70 de ani și simte că, dacă vrea să lase o amprentă în istoria Rusiei, trebuie să acționeze acum sau niciodată„, mai comentează miliardarul.

Potrivit lui Soros, Putin intenționează să devină țar al Rusiei și, „a pierdut în mod clar legătura cu realitatea„.

„Nu-l cunosc personal pe Putin, dar îi urmăresc ascensiunea foarte îndeaproape și știu că este nemiloasă. A transformat capitala cecenă Groznîi în ruine, iar acum amenință că va face același lucru cu capitala ucraineană Kiev„, a mai scris filantropul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata