Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit şi a spus tot ce are pe suflet! „Aștept și niște mesaje de hate!”

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit pe rețelele de socializare și

le-a adresat un mesaj dur celor care preiau postările familiei.

Sora artistului le-a atras atenția celor care publică pe conturile de Youtube știri despre familia Sterp în care folosesc titluri deloc potrivite.

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, reacție acidă în mediul online
Deranjată de ceea ce se petrece în spațiul public, sora lui Culiță Sterp a ținut să clarifice întreaga situație și a explicat ceea ce i se pare total nepotrivit.

„Bretonul, breton, centură centură…mai, haideți, voi, ăia cu conturile alea de Youtube în care toate story-urile pe care ni le furați, nu poți să pui absolut nimic că voi le luați. Luați-le, vă rog, și pe astea și puneți vă rog, acolo, la titlu, un titlu din ăla de c…t cum numai voi șțiți, așa: «Sora lui Culiță Sterp a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a tăiat bretonul și n-a mai văzut nimic vreo două zile».

Și acum, vă dați seama că îmi aștept și niște mesaje din alea de hate în care o să îmi spuneți: «Vai, nesimțito, dar ce urât mai vorbeșți că ai spus cuvântul rahat».

Și voi, prințesele alea care îmi scrieți că eu am zis acel cuvânt magic! Eu știu că nu vă c…ți, că voi nu mergeți nici la baie că voi, prințesele, nu…”, a fost mesajul pe care l-a transmis Geta Sterp pe contul ei de Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata