Acasă Politică Gheorghe Hagi, atac dur la adresa clasei politice din România: „își împart...

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa clasei politice din România: „își împart România cum doresc, au dat-o…”

3
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa clasei politice din România: „își împart România cum doresc, au dat-o…”

Gheorghe Hagi a izbucnit din nou şi a lansat critici virulente la adresa clasei politice din România, care în opinia lui lucrează doar pe nepotisme. 

Hagi este disperat de politicienii care îi consideră pe români „nişte gâze” și își văd doar interesul propriu, notează Adevărul.ro.

Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva…

Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să creezi sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă – cine ne conduce nu are, de fapt, noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, aşa ne privesc – ca pe nişte gâze. În rest îşi fac ei jocurile lor, îşi împart România cum doresc, au dat-o… Iar noi… noi nu mai contăm – cel puţin pe sport suntem dezastru.

Rar se face câte ceva, şi când se face… Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic doar pe-ai lor”, a spus Gică Hagi într-un interviu pentru Wall-Street.ro, citat de sursa menționată.

Sursă: Adevărul.ro

Citește și:

Inechitățile legii salarizării – Medic bucureștean: „Aberație: un anestezist de la Spitalul Fundeni să fie plătit cam cu 50% mai puțin decât un coleg cu gradație similară dintr-un orășel”

loading...