Gina Matache a vorbit despre divorţul fiicei sale: „Trebuie să ne învățăm lecțiile”–citeste in comentariu

Gina Matache a vorbit despre divorţul prin care a trecut fiica ei, Oana. În urmă cu un an, sora Deliei a decis să se despartă de bărbatul cu care are doi copii, iar la scurt timp şi-a refăcut viaţa alături de Radu Siffredi. Relaţia celor doi a stârnit un val de controverse, ba chiar mama tinerei a fost împotriva lor. 

Separarea dintre Oana Matache şi Răzvan Miheț a provocat o agitație pe rețelele de socializare în primăvara acestui an. Sora Deliei s-a despărţit de tatăl copiilor ei în secret, iar faptul că a apărut alături de un alt bărbat a stârnit curiozitatea oamenilor.

Gina Matache a obligat-o pe Oana să facă asta! Delia a spus tot adevărul abia acum:
Gina Matache şi fiicele sale

Gina Matache: A fost un șoc pentru că la noi nimeni din neam nu divorțase”

Mai mult, cea care a alimentat şi mai mult părerile negative ale internauţilor a fost chiar mama artistei. Gina Matache nu a văzut de la început cu ochi buni relaţia ei şi nu s-a ferit să spună ceea ce gândeşte despre partenerul acesteia.

„M-am regăsit în ipostaza mamei mele când am divorțat eu, care a făcut tam-tam și întreba de ce. Așa eram eu acum. Prima dată când a auzit mama a fost un șoc pentru că la noi nimeni din neam nu divorțase, mi-a spus că rămân singură cu copiii. După ani de zile, m-am revăzut în aceeași ipostază. Era o chestie cu repetiție. I-am spus să aibă grijă cu copiii”a explicat Gina Matache, la WOWnews.

Gina Matache s-a regăsit în povestea fiicei sale

Gina Matache a reflectat asupra comportamentului pe care l-a avut în perioada respectivă faţă de fiica sa. Artista şi-a dat seama că nu a acționat corect, ci ar fi trebuit să o lase pe Oana să înveţe din propriile greşeli.

„Nu a fost vorba de răsfăț, a fost doar modul în care înțelegeam eu ulterior viața de după 90. Când a divorțat retrăiam momentele că după am zis: măi, da nebună sunt!(…) Trebuie să ne învățăm lecțiile pentru că nimic nu se întâmplă fără să ai ceva de învățat de acolo. Probabil că trebuia să treacă prin divorțul acesta ca să învețe o lecție. Nu știu ce o mai fi de rezolvat și ce ne rezervă viața. Pe Oana nu prea am strunit-o. Și acum am reproșuri, Delia mi-a reproșat că toată viața am controlat-o.(…) După 90, când s-a deschis lumea, au fost alte vremuri și pe Oana nu am atins-o cu un deget, iar din partea cealaltă eram bombardată: dar mie mi-ai făcut, mi-ai dres și pe ea de ce nu?!

Vreau să-ți spun că pe la 13-14 ani, pe Oana am lăsat-o să se mute la o prietenă de-a ei, când a vrut. Am zis că acum părintele trebuie să fie prieten cu copilul. Bine nebine, până la urma e viața lor și trebuie să și-o trăiască așa cum simt ei. Așa gândesc acum că atunci toate erau la început, erau experiențe. Și pentru viața cumva era… eu am trăit odată cu ele. Am fost părinte diferit pentru Delia, părinte diferit pentru Oana”a mai povestit Gina Matache potrivit sursei citate.

Lasă un comentariu