Gripa face noi victime. O femeie din Constanța a murit, iar acum bilanțul ajunge la 58 de decese

Gripa face noi victime. O femeie din Constanța a murit, iar acum bilanțul ajunge la 58 de decese, potrivit © arhivei. Este vorba despre o femeie de 65 de ani din județul Constanța care a murit astăzi, transmite Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. Femeia a fost confirmată în urmă cu mai multe zile cu virusul gripal de tip A. Aceasta avea condiții medicale preexistente și antecedente necunoscute.

Citeste si: Bilanțul celor infectați de coronavirus a ajuns la 29
Încă 4 cazuri de coronavirus au mai fost confirmate în această zi, iar acum bilanțul ajunge la 29, pacientul din urma fiind o femeie de 47 de ani, infectata dupa ce a intrat in contact cu barbatul internat la spitalul Gerota.


Apreciază și distribuie !

După ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 25, iată că în această seară se mai adaugă pe lista persoanelor depistate pozitiv, alte 4 cazuri. Cele trei persoane se aflau în carantină și veneau din zone masiv afectate de virusul ucigas, potrivit Digi24.

Este vorba despre un bărbat de 57 ani care s- a întors în cursul zilei de ieri din Italia și se afla in carantina in Arad. De asemenea, o femeie de 26 ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, este contact al unei persoane depistate pozitiv, potrivit M.A.I.