Grupul de orădeni care propune grevă generală în România pe 15 martie: „Blocăm ţara pentru că ei trebuie să plece!“

0

Membrii organizaţiei Oradea Civică 2017 au făcut un filmuleţ în care îi îndeamnă pe români

să se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova şi să blocheze România pe 15 martie, timp de opt ore.

În doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuleţul a adunat peste un milion de vizualizări.

Membrii organizaţiei neguvernamentale Oradea Civică 2017 au făcut un filmuleţ în care îi îndemnă pe români să i se alăture lui

Ştefan Mandachi în protestul pentru construcţia de autostrăzi în România.

„Propunem blocarea Românie pe 15 martie, pentru că nu vream să mai plătim taxe şi impozite coaliţiei hoţilor şi corupţilor din

Parlamentul şi Guvernului României; pentru că nu vream să mai fim reprezentaţi în ţară şi în străinătate de semianalfabeţi, agramaţi, plagiatori şi impostori; pentru că din taxele şi impozitele

noastre ar fi trebuit să avem demult şcoli dotate cu laboratoare şi săli de sport; spitale cu echipamente medicale moderne şi, da, o reţea extinsă de autostrăzi.

Toate acestea şi multe altele nu le avem.
Dar ce avem? Pensii speciale pentru foştii secureşti, miliţieni şi activişti ai partidului

comunist, indemnizaţii şi salarii grase pentru clientela politică şi zeci de milioane de euro din banii noştri, ai tuturor, pentru finanţarea partidelor politice parlamentare, în special PSD.

Ce mai avem? Infractori cocoţaţi în fruntea statului şi care numesc alţi infractori, asemenea lor, pe funcţii de conducere şi control în instituţiile şi autorităţilor publice.

Cu aceşti borfaşi la conducerea ţării, un metru de autostradă va costa cât zece kilometri, aşa cum un bec pentru iluminatul public sub guvernarea penalilor a ajuns să coste 2000 de euro.

Blocăm România, pentru că ei trebuie să plece”, au spus reprezentanţii oragnizaţiei în filmuleţul postat pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.