Horoscop 1 noiembrie 2023. Zodia care trebuie să fie mai atentă la ce spune despre cei din jur

Berbec

S-ar putea să încerci să ajungi prea repede la capătul drumului fără să te bucuri cu adevărat de toți pașii de pe parcurs. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de orice fel de proiect artistic sau parteneriat romantic în care ai putea fi implicat în această perioadă. Dacă nu savurezi fiecare parte a călătoriei tale, atunci poate că acesta nu este drumul pe care ar trebui să te afli.

Taur

Ar fi imposibil să încerci să înțelegi de ce lucrurile trebuie să fie la extreme pentru tine, dar adevărul este că nu trebuie să le înțelegi rațional. Trebuie doar să accepți că așa te simți. Nu te descuraja.

Gemeni

S-ar putea să fii ca un gigant care încearcă să se împrietenească cu o insectă mică. Nu aveți absolut nimic în comun și nici măcar nu vorbiți aceeași limbă. Asta nu înseamnă că nu puteți învăța să deveniți prieteni. Trebuie să știți că acest tip de relație va necesita ceva muncă.

Rac

Există o ironie în situația de astăzi. Singurul remediu real pentru astfel de circumstanțe este să le accepți și să glumești pe seama lor. Dacă încerci să te iei prea în serios, mai ales când vine vorba de artă sau de romantism, vei eșua inevitabil. Adu-te în echilibru râzând în loc să plângi de evenimentele zilei.

Leu

Cu cât vei fi mai înfometat, cu atât vei fi mai determinat. Ai grijă ca determinarea ta să nu se transforme în disperare și în nevoie. Este neatractiv și nu te va duce nicăieri. Continuă pe spirala ascendentă și lasă determinarea să se transforme în inspirație și cooperare. Vei constata că acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de chestiuni de suflet. Aveți o mare putere. Folosiți-o în mod corespunzător.

Fecioară

Dacă ești în căutare de romantism, fie cu un partener nou, fie reaprinzând focul cu un partener actual, fii atent. Micile probleme ar putea scăpa de sub control astăzi. Este posibil să apară condiții extreme, datorită emoțiilor tale sensibile combinate cu un val de energie din exterior. Încearcă să nu te superi prea tare atunci când tensiunea crește din cauza unui lucru neimportant.

Balanță

Lucrurile pot deveni puțin dificile în viața ta sentimentală din cauza cuiva din parteneriat care nu are neapărat o abordare foarte realistă a situației. Va fi tensiune și ar fi înțelept să te ocupi de ea acum.

Scorpion

Creativitatea ta curge liber, dar se pare că există un blocaj. Ceva sau cineva se pare că nu vrea să continui pe drumul pe care te afli. Poate că el sau ea se teme că vei descoperi o nouă pasiune în viață cu care nu sunt neapărat de acord. Nu uita cine îți conduce spectacolul – tu și nimeni altcineva.

Săgetător

La sfârșitul zilei, tu ești cel care trebuie să te privești în oglindă și să știi cine ești. Gândește-te la asta data viitoare când ești tentat să faci un comentariu nepoliticos sau să răspândești un fapt neplăcut despre altcineva. Astăzi privește ambele părți ale tale, nu doar pe cea care îți face plăcere.

Capricorn

Este posibil să fii atât de emoțional încât să nu poți funcționa. Asta e dragostea. Și chiar dacă poate fi cerească, poate fi și debilitantă. Ai putea delibera ore în șir asupra unei probleme pentru că nu vrei să faci un pas fără aportul partenerului tău. Dacă nu ai un partener romantic acum, găsește-ți unul în curând, dar nu astăzi.

Vărsător

Vrei să ieși cu mine? Ai grijă dacă o persoană spune da atunci când îi pui această întrebare astăzi. Ai putea duce natura acestei situații la extrem. A spune da nu înseamnă că ești brusc la conducerea vieții lui sau a ei. Nici nu ești responsabil pentru nimic din ceea ce face acea persoană sau pentru ceea ce simte. Dacă încă pui întrebarea fără să primești vreun răspuns pozitiv, nu-ți face griji. Încearcă!

Pești

Apar probleme în viața ta care te fac să-ți găsești cu greu liniștea. Poate că prima ta tendință este să te confesezi partenerului tău. Mai mult ca sigur, această persoană contribuie la dificultățile pe care le întâmpini acum. Cea mai bună soluție este să petreci ceva timp singur. Dacă ești deja singur, cu atât mai bine. Prețuiește acest timp în loc să lași acest lucru să te enerveze.

Lasă un comentariu