HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2023. PROBLEME ÎN CUPLU PENTRU ZODIA LEU

Berbec

S-ar putea să treci printr-o pasă mai proastă, astfel că te simți tulburat pe interior. Ia o pauză, ai grijă de sănătatea ta, reevaluează-ți stilul de viață și relația cu tine însuți.

Taur

E momentul propice pentru a-ți reconsidera prieteniile și pentru a menține relații cu oameni care-ți împărtășesc aceleași principii și convingeri. Pe de altă parte, persoane din trecutul tău pot reveni în viața ta, iar acest lucru te poate bulversa.

Gemeni

Se poate ca astăzi să apară conflicte și tensiuni între tine și cei dragi, asta din cauza faptului că ți se pare că aveți viziuni și mentalități diametral opuse. Cu calm și înțelegere se pot rezolva toate.

Rac

Te trezești cu dorința de a-ți reevalua situația de cuplu, rediscutând în același timp câteva aspecte importante privind viitorul relației tale. A fost un du-te-vino în ultima perioadă, astfel că simți nevoia de a ajunge la un consens.

Leu

Neînțelegerile pot apărea astăzi atât în ​​cuplu, cât și în relațiile de muncă. Nu trebuie să iei nicio decizie drastică și nici să închei noi acorduri de cooperare încă.

Fecioară

Trebuie să analizezi nu doar modul în care faci bani, ci și cum îi cheltuiești. Acesta este momentul în care te simți întârziată sau nemulțumită de salariu, sumă sau comision primit din activitățile pe care le întreprinzi.

Balanță

Te poți simți mai confuză, neliniștită și mai puțin înțeleasă de ceilalți. Pe de altă parte, trebuie să-ți reevaluezi convingerile vieții, principiile și filozofiile pe care te bazezi, precum și valorile pe care le urmezi.

Scorpion

Îți dedici ziua în vederea ocupării de taxe, plăți și alte datorii. Pot exista întârzieri în colectarea anumitor sume, astfel că nu e recomandat să te grăbești să finanțezi sau să investești

Săgetător

Simți că e timpul să-ți reanalizezi cariera, obiectivele profesionale și strategiile pe care le utilizezi pentru a-ți atinge scopurile. În această perioadă, pot apărea tensiuni cu șeful tău, iar asta te face să fii destul de gânditor în legătură cu locul tău de muncă.

Capricorn

Te gândești serios la cum ți-ai îndeplinit până acum activitățile profesionale, la ce program de lucru ai avut, dar și cum ți-au afectat acestea stilul de viață. Ba mai mult, în viitorul apropiat, comunicarea cu colegii va deveni și mai dificilă.

Vărsător

Sectorul tău armonios va fi afectat, într-o oarecare măsură, dat fiind faptul că-ți reevaluezi viața amoroasă și-ți reanalizezi povestea de dragoste și principiile pe care le-ai urmat pentru a o construi. Pe de altă parte, anumite persoane din trecutul tău pot reapărea.

Pești

Ar trebui să-ți dedici ziua sănătății tale, acordându-i acesteia o atenție sporită. Micile simptome pe care le ai, cu toate că la prima vedere n-ar părea grave, ar putea ascunde afecțiuni periculoase.

Lasă un comentariu