Horoscop 13 octombrie 2023. În alte condiții abia ai fi așteptat ziua de vineri, anticipând weekendul

Horoscop 13 octombrie 2023. Berbec

Aștepți cu nerăbdare să ajungi acasă, iar asta deoarece au rămas multe lucruri nerezolvate între tine și jumătatea ta de la ultima discuție. Superiorii îți vor da însă mult de lucru și nu vei ajunge la timp… Dacă tot vine weekendul și nu duci lipsă de bani, fă o rezervare la munte pentru tine și jumătatea ta, ai mai multe șanse la iertare.

Horoscop 13 octombrie 2023. Taur

Azi vei reuși să rezolvi niște probleme care trenau de mult între tine și colegii de muncă și, odată ce se va face lumină, situația se va detensiona. Astrele te favorizează și pe plan material, așa că sunt mari șanse să-ți intre niște bani în cont. La relația de cuplu mai ai de lucrat, vei avea o surpriză ușor neplăcută spre seară.

Horoscop 13 octombrie 2023. Gemeni

Deși nu ai aproape niciodată noroc la bani, paradoxal, azi astrele te ajută din plin. Fie primești o mărire substanțială de salariu, fie intri în posesia unei moșteniri, fie îți va fi returnată o datorie consistentă, situația ta financiară va crește neașteptat. Astrele nu te vor favoriza deloc pe plan amoros, unde ori riști să te cerți cu partenerul, ori cineva îți va fura persoana iubită chiar de sub nas…

Horoscop 13 octombrie 2023. Rac

Vei avea parte de o mulțime de surprize azi pe plan profesional, dar și personal. Nu ești în cea mai bună pasă, așa că ar fi indicat să te abții de la comentarii atât la job, cât și acasă, pentru că o să ai limba foarte ascuțită. E preferabil să mergi prin mall la o sesiune de shopping, făr companie, asta te va relaxa.

Horoscop 13 octombrie 2023. Leu

Pe plan profesional îți merge bine, în schimb situația se schimbă când vine vorba despre viața personală… Atunci când te așteptai mai puțin, o persoană dragă ție alege să îți facă o surpriză, după ce nu v-ați mai văzut zile bune la rând. Vei realiza astfel că sentimentele care vă leagă nu sunt unele de prietenie, așa cum credeai.

Horoscop 13 octombrie 2023. Fecioară

În alte condiții abia ai fi așteptat ziua de vineri, anticipând weekendul. Problemele pe plan amoros încă îți dau bătăi de cap și nu știi cum ai putea să le rezolvi mai repede. Încrederea se câștigă greu, iar infidelitatea nu se iartă prea ușor sau nu se iartă deloc, iar asta o s-o descoperi la modul dureros curând.

Horoscop 13 octombrie 2023. Balanță

Superiorii îți vor face observații peste observații, dar azi alegi să te pui pe tine pe primul loc. Lasă treburile, grijile și problemele în spate și acordă-ți pentru a-ți încărca bateriile. Nu vrei să mai auzi de probleme și treburi până duminică, așa că diseară îți vei face planuri de evadare din oraș.

Horoscop 13 octombrie 2023. Scorpion

E o zi fără mari așteptări la job, așa că abia aștepți să ajungi acasă… Apropierea weekendului te face să te gândești cu nostalgie la o persoană din trecutul tău, care la un moment dat te-a făcut să cunoști fericire. Poate fi vorba despre o veche poveste de dragoste sau chiar despre un prieten care îți era mereu aproape, și la bine, și la greu. Vei face un pas spre reluarea legăturii cu această persoană.

Horoscop 13 octombrie 2023. Săgetător

Ai noroc pe plan profesional, unde ți se vor ivi mai multe oportunități, dar îți va fi greu să alegi și asta te va face să eziți, deși nu ești genul. Încurcate sunt ițele și pe plan amoros, unde relația cu partenerul merge tot mai prost din cauză că tu muncești non-stop. În contrapartidă, azi o să primești o sumă de bani consistentă.

Horoscop 13 octombrie 2023. Capricorn

Încordarea plutește în aer azi. Prezența unei persoane din trecutul tău, fie în cercul profesional, fie în anturaj ori chiar printre membrii familiei, nu îți aduce deloc zâmbetul pe buze, ci te tulbură de-a binelea. Astrele te sfătuiesc să îți păstrezi calmul în orice situație. Persoana iubită îți va fi alături.

Horoscop 13 octombrie 2023. Vărsător

Din nefericire, nici weekendul acesta nu te vei relaxa, așa cum ți-ai imaginat, asta fiindcă lista de ‘to do’ pare să nu aibă final. Mai sunt numeroase lucruri pe care trebuie să le rezolvi și să le pui la punct, motiv pentru care s-ar putea să intri în conflict cu apropiații, iar asta te va durea ulterior.

Horoscop 13 octombrie 2023. Pești

Azi nu ai cea mai fructoasă zi la job, iar asta deoarece nu te concentrezi deloc… Te gândești cu nostalgie la o persoană din trecutul tău și o s-o idealizezi, chiar dacă relația voastră nu a fost tocmai ce trebuie. Vei face un pas spre reluarea legăturii cu această persoană, însă s-ar putea să regreți din nou, mai ales dacă ești într-o relație de cuplu.

Lasă un comentariu