Horoscop 16 – 22 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie – 19 aprilie)

Se pare că săptămâna 16 – 22 octombrie 2023 îți aduce multe lucruri bune, Berbec, și totul începe cu tine inspirând adânc și spunând: „Totul va fi în regulă.” Uneori, trebuie să intri în starea mentală că nu totul este pierdut și să nu te afunzi în presiune.

Taur
(20 aprilie – 20 mai)

Ai experimentat recent ceva despre care crezi că ți-ar schimba viața. Totul merge în direcția bună, dar totuși a venit cu un cost, și vei plăti pentru acestă situație creată din cauza ignoranței.

Gemeni
(21 mai – 20 iunie)

Săptămâna aceasta, 16 – 22 octombrie 2023, te face să te întrebi ce ar trebui să faci cu banii pe care i-ai adunat și cu experiența acumulată în ultimele săptămâni. Ești într-un loc bun acum, Gemeni, și ți-ai făcut mult bine.

Rac
(21 iunie – 22 iulie)

Așteaptă-te să primești vești bune în ceea ce privește finanțele în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023. Lucrurile merg bine pentru tine, și deși nu ești exact acolo unde ți-ai dori să fii, ar putea fi un moment minunat doar pentru a te retrage puțin ca să simți recunoștința.

Leu
(23 iulie – 22 august)

Pentru prima dată în săptămâni, simți că în sfârșit ajungi unde trebuie. Ai simțit că ai trecut printr-un test de caracter, și în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023, vei simți că ai trecut acel test.

Fecioară
(23 august – 22 septembrie)

Este un echilibru dificil pentru tine în această săptămână, 16 – 22 octombrie 2023, și vei descoperi că ești singura persoană care poate realiza ceea ce ți s-a pus în față. Poate simți că alții își neglijează responsabilitățile și le lasă pe umerii tăi doar pentru că știu că POȚI face asta, dar asta îți pune și mai multă presiune. Ai putea resimți resentimente față de unii oameni din jurul tău care au ales calea leneșului și au lăsat totul în seama ta. Ceea ce e bine este că vei rezolva corect afacerile și vei fi recompensată pentru eforturile tale. Cel puțin!

Balanță
(23 septembrie – 22 octombrie)

Veți fi în situația de a corecta pe cineva în această săptămână, iar deși a fi „acea” persoană nu este lucrul tău preferat, vei descoperi că în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023, această muncă nepopulară este, așa cum se spune, ceva ce „cineva trebuie să facă”. Fiind natural carismatică, vei găsi o voce prietenoasă și blândă pentru a-ți transmite veștile „rele”, și vei observa că, chiar dacă destinatarul nu este încântat de vești, nu va „trage în mesager”. Uf! Merită să fii diplomată.

Scorpion
(23 octombrie – 21 noiembrie)

S-ar putea să fii persoana care stabilește regulile în această săptămână, 16 – 22 octombrie 2023, deoarece ești singura persoană care crede că știe ce se întâmplă și cum să gestioneze situația. Ai putea simți că oamenii din viața ta au devenit prea leneși sau pur și simplu pretind că sunt copleșiți de responsabilitate, dar tu vezi asta ca pe o încercare de a se eschiva de la îndatoriri. Acest lucru nu poate fi, și tu, fiind TU, îi vei readuce pe linia de plutire. Aici nu sunt delăsători. Acesta este motto-ul tău pentru săptămâna asta. Continuă!

Săgetător
(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, 16 – 22 octombrie 2023, îți arată că tot ce ai experimentat a avut un scop, indiferent de ce s-a întâmplat. Te ridici deasupra durerii trecutului, și chiar dacă nu poți uita anumite lucruri, le vei folosi ca pe o sursă de putere în loc să ți le ia de la tine. Ai experiența necesară pentru a te ghida, și o vei folosi în săptămâna aceasta pentru a depăși obstacolele. Ești un supraviețuitor care nu va da bir cu fugiții. Ești puternică și plină de viziuni ale victoriei.

Capricorn
(22 decembrie – 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta te îndeamnă să vrei să ajuți pe alții, și nu vei fi doar generos(ă), ci vei avea și genul de răbdare care să servească drept exemplu pentru ceilalți. S-ar putea să fii persoana care spune lucrurile potrivite la momentul potrivit cuiva care are nevoie de sfaturile tale, și în perioada 16 – 22 octombrie 2023, vei observa că te bucuri în acest fel. Vei observa un efect de bulgăre de zăpadă: cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult. E ciudat, dar… ceea ce se întâmplă pentru tine în săptămâna aceasta, Capricorn.

Vărsător
(20 ianuarie – 18 februarie)

În sfârșit, săptămâna aceasta îți aduce pace și fericire; o simți. Se întâmplă ceva în perioada 16 – 22 octombrie 2023, care îți spune că ai fost pe drumul cel bun și poți să înlături orice îndoială de sine. Totul s-a întors la loc pentru a-ți arăta că nu numai că ai DREPTATE în legătură cu tine și subiectul tău de interes, dar alegerea ta de a rămâne fidel(ă) a fost cu adevărat cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată. În săptămâna aceasta, vei ajunge să-ți afirmi sentimentele ca fiind corecte, inteligente și demne de luat în seamă.

Pești
(19 februarie – 20 martie)

S-ar putea să constați că săptămâna aceasta te ispitește să crezi că aici începe excesul și desfătarea în ceea ce privește spiritul sărbătorilor și toată mâncarea și băutura care vin cu ele. Știi că se întâmplă în fiecare an, și deși îți place să crezi că nu vei participa la toată acea petrecere în ceea ce privește indulgența, în perioada 16 – 22 octombrie 2023, s-ar putea să fii ispitit(ă) până la punctul de a deveni o distracție. Deși poate suna neînsemnat, gândul la dulciurile de Halloween ar putea fi capcana ta. Ar trebui să fii atent(ă) la ce mănânci în perioada 16 – 22 octombrie 2023.

Lasă un comentariu