HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2023. PLANURILE FĂCUTE DE ZODIA FECIOARĂ SE TRANSFORMĂ

Berbec

S-ar putea să te simți nemulțumit de finanțele tale, s-ar putea ca facturile să nu aibă sumele la care te așteptai, deci s-ar putea să cheltui mai mult decât te așteptai. Pentru unii nativi, nevoia de a reduce economiile poate provoca tensiuni în cuplu.

Taur

Există riscul de a intra în conflict cu partenerul tău de viață, mai ales din cauza autorității sale sau a faptului că, din punctul tău de vedere, ignoră propriile tale nevoi. În orice caz, nu te vei simți deloc confortabil și înțeles.

Gemeni

Găsirea unui echilibru între nevoile tale personale și dorințele altora poate fi foarte dificilă, mai ales când vine vorba de partenerul tău de viață. Deci, este foarte probabil să ai conflicte cu oameni care reprezintă autoritatea în viața ta.

Rac

S-ar putea să te simți mai obosit și neliniștit decât de obicei. Starea organelor interne nu este deloc bună și, cel mai probabil, se datorează gândurilor și grijilor care nu-ți dau deloc pace.

Leu

Este posibil să simți tensiuni față de oamenii din jurul tău. Tu ai o anumită idee, iar alții au opinia opusă, dar nu trebuie să te chinui să-ți demonstrezi dreptate. Astăzi nu vei simți nevoia să asculți și nu îți vei pierde timpul cu chestiuni banale din care nu vei învăța nimic.

Fecioară

Este foarte probabil să anulezi o călătorie cu un prieten sau, dacă acest lucru nu se va întâmpla, poți să vorbești despre vacanță cu mai puțin entuziasm ca ieri. De asemenea, proiectele în care ești implicat și planurile tale de viitor nu mai par atât de optimiste.

Balanță

Trebuie să fii atent la ceea ce spui și cum o spui pentru a evita să fii atras într-un conflict care nu te privește. Poți lupta pentru o cauză sau un drept, dar probabil că singurul mod care te satisface este acela în care te exprimi furios.

Scorpion

Astăzi ai tendința de a fi în dezacord cu oamenii din jurul tău, în special cu părinții tăi și cu partenerul de viață. Nimic nu îți va plăcea și nimic nu ți se va potrivi. Acest dezechilibru se poate datora lipsei de legătură între muncă și viața privată.

Săgetător

Situația de a stabili, alături de partener, un buget de cheltuieli lunare poate provoca neplăceri și frustrare. Este foarte probabil să te cerți cu acesta din cauza cheltuielilor, dar și din cauza geloziei, infidelității sau a lipsei de încredere.

Capricorn

Astăzi ai parte de tensiune în relația cu partenerul tău de viață, dar nici colegii de la locul de muncă nu sunt excluși din ecuație. Este foarte probabil să fii exagerat, prea mândru, arogant și pur și simplu nu-ți dorești să faci compromisuri.

Vărsător

La nivel emoțional, trăiești lucrurile la intensitate maximă și este foarte probabil să experimentezi scene de gelozie și neîncredere față de cei dragi, copii și prieteni. De asemenea, este ușor să se sădească sămânța unui conflict cu cineva pe care îl iubești.

Pești

Activitățile programate pentru astăzi sunt obositoare și par mult mai greu de finalizat. În plus, s-ar putea să te simți neliniștit mental, ceea ce face dificilă concentrarea asupra lucrurilor care ar trebui predate astăzi.

Lasă un comentariu