HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2023. O ZODIE ÎNCEPE SĂ SE LUPTE CU PROPRIA FAMILIE

Berbec

Ai nemulțumiri financiare, astfel că se iscă și conflicte. Poate ai primit vești neplăcute despre salariul tău sau simți că nu ești suficient de compensat pentru munca pe care ai depus-o. Totodată, unii nativi pot fi dezamăgiți dacă prietenul lor nu își poate rambursa datoria.

Taur

Starea ta emoțională poate să nu fie cea mai bună și te poți simți copleșit de anumite regrete sau amintiri. Din această cauză, paradoxal, s-ar putea să fii tentat să cheltuiești mai mulți bani pe lucruri care te fac să uiți sau pentru a te trata.

Gemeni

E posibil să ai parte de conflicte la locul de muncă din cauza modurilor diferite de gândire dintre tine și colegii tăi. Se poate ca ideile tale să nu fie acceptate și productivitatea muncii tale poate scădea. Stresul este mare, așa că încearcă, de ce nu, să-ți iei concediu.

Rac

Ai parte de conflicte în cuplu. Părinții pot interveni în relația ta, totul ducând la certuri, ori activitățile de familie nerezolvate pot duce la scandaluri cu partenerul tău.

Leu

Vechile temeri și dependențe pot fi activate. Prin urmare, ai grijă la orice tendință de a te îndrepta către lucruri la care renunțasei pentru că nu-ți făceau bine. Pe de altă parte, unii lei pot alege să piardă pe o parte pentru a câștiga pe cealaltă parte.

Fecioară

Fii conștientă de dorința ta de a-ți impune punctul de vedere în fața celorlalți sau de a fi intolerantă cu oamenii care gândesc diferit de tine. Cu toate astea, ai vrea să explorezi noi domenii, poate tărâmuri spirituale, totul pentru a obține răspunsurile de care ai nevoie în viața cotidiană.

Balanță

Faci față, astăzi, conflictelor cu șefii și partenerii de afaceri. Cu toate astea, poți experimenta adevărate lupte pentru putere atât în cuplu, cât și în relațiile de muncă.

Scorpion

Este posibil să intri în polemici cu familia ta, mai ales dacă te simți controlat sau îți exagerezi autoritatea. Scorpionii pot deveni agresivi atunci când trebuie să lupte pentru siguranța proprie sau a celor dragi.

Săgetător

Astăzi ești mult mai sensibil decât de obicei. Asta vine la pachet și cu anumite confruntări cu superiorii tăi, astfel că trebuie să ai grijă la imaginea și reputația ta.

Capricorn

Nu crede tot ce auzi azi și fii conștient de tendința ta de a te impune în conversațiile cu cei din jur. Nu accepți opiniile altora și poți uita complet de diplomație, astfel că poți intra ușor în discuții contradictorii.

Vărsător

Astăzi, s-ar putea să te situezi în dezacord cu prietenii sau cu persoane implicate într-un proiect al tău. Crezi că încerci prea mult, oferind prea multe resurse, iar ceilalți nu fac aceleași lucruri.

Pești

S-ar putea ca astăzi să te simți neliniștit și anxios. Te agită și mai tare ideea de a dezvălui lucruri care ar fi trebuit păstrate private, însă dacă te gândești atent și la alte variante, lucrurile se pot îmbunătăți.

Lasă un comentariu