Horoscop 25 octombrie 2023: Vărsătorii au nevoie de o pauză, sunt epuizați. Balanțele riscă tot pentru fericire. Previziuni complete

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Horoscop 25 octombrie

 

 

S-ar putea să vă simțiți puțin deziluzionați în privința iubirii. Vă întrebați dacă veți găsi persoana potrivită în viața dvs., o adevărată pereche, sau dacă veți rămâne împreună. Dacă sunteți într-o relație, vă întrebați dacă veți rămâne împreună. Doriți pe cineva care să fie adaptabil și să vă înțeleagă din inimă. Aveți intuiții subtile în ceea ce privește comportamentul partenerului dvs., dar s-ar putea să nu puteți exprima schimbările pe care doriți să le vedeți în ei. Poate fi comunicarea non-verbală cea mai eficientă. Luați în considerare comunicarea non-verbală ascultând ceea ce spun alții între rânduri în timpul conversației cu o altă persoană.

 

Taur (20 aprilie – 20 mai): Horoscop 25 octombrie

 

Mintea vă divaghează către locuri îndepărtate în acest moment. Nu vreți să vă petreceți viața ca un robot care trece prin mișcările zilnice. Doriți să ieșiți din aceste limite existente. Lucrurile s-au încetinit la un ritm lent, și căutați un mediu mai rapid. Gândirea voastră nu urmează liniile obișnuite acum. Aceasta se va răsfrânge și asupra stilului vostru vestimentar și, posibil, chiar asupra tipurilor de persoane pe care doriți să le invitați. Ați putea fi interesați de astrologie și ocultism. Menținerea dorinței pentru o viață mai spontană și intelectual stimulatoare este o parte naturală a evoluției voastre.

 

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Horoscop 25 octombrie

 

Aveți nevoie de un mediu mai liber în acest moment. Nu doriți să vă trăiți viața ca și cum ați fi un robot care trece prin mișcările zilnice. Doriți să depășiți aceste limite existente. Lucrurile s-au încetinit la un ritm de melc, și căutați un mediu mai alert. Gândirea voastră nu urmează liniile obișnuite acum. Acest lucru se va reflecta în stilul vostru vestimentar și, posibil, chiar în tipurile de persoane pe care doriți să le invitați. Ați putea fi interesați de astrologie și ocultism. Menținerea dorinței pentru o viață mai spontană și intelectual stimulatoare este o parte naturală a evoluției voastre.

 

Rac (21 iunie – 22 iulie): Horoscop 25 octombrie

 

Veți fi prea ocupați pentru a discuta astăzi. Dacă cineva vă sună, este mai bine să amânați discuția decât să fiți brusci. Va trebui să recuperați mai târziu. Aveți noroc, deoarece Karma vă oferă beneficii pentru munca voastră grea din trecut. Acest lucru nu înseamnă că puteți să vă irosiți timpul. Trebuie să vă concentrați pe faptul că puteți face lucruri și mai mari acum. Este important să aveți încredere în rețeaua voastră de suport. Nu puteți face totul singuri. Delegați câteva dintre sarcinile voastre pentru a ușura povara. Este un moment excelent pentru a vă asuma o nouă responsabilitate.

 

Leu (23 iulie – 22 august): Horoscop 25 octombrie

 

Nu este ușor să rămâneți pe drum în acest ciclu. Ați putea rătăci, incapabili să vă concentrați asupra sarcinilor din fața voastră. Mintea voastră divaghează către locuri îndepărtate, iar gândurile despre exotism și misticism vă aprind imaginația. Vă plictisiți de rutina zilnică și nu puteți să vă concentrați. S-ar putea să vă găsiți cu gândul la vise. Este un moment potrivit pentru vacanță și călătorii. Astăzi, sclipirea din ochii voștri este dovada pasiunii voastre. Ați legat legăturile dintre obiectivele voastre și o atitudine mentală pozitivă.

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Horoscop 25 octombrie

 

În acest ciclu, puteți lucra pentru a obține mai mult succes financiar. Ar putea să fi existat unele probleme de sănătate care v-au încetinit. Vedeți starea voastră fizică ca pe un barometru al stilului vostru de viață. Aveți nevoie constantă să vă supuneți presiunii. Viața este plină de lecții valoroase acum. Există o schimbare semnificativă de perspectivă. Acesta este un moment care schimbă regulile jocului acum. Este important să nu vă concentrați exclusiv pe muncă. Bucurați-vă de lucrurile simple și gratuite din viață.

 

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Horoscop 25 octombrie

 

Profitați cu adevărat de vibrațiile norocoase ale planetelor voastre guvernante în acest moment? Veți fi provocați să găsiți o cale înainte. Trebuie să folosiți toate mijloacele pentru a vă îmbunătăți situația și a găsi fericirea. Aveți încă timp să utilizați forțele bune pentru a vă crea stilul de viață, chiar dacă există disfuncționalități în modul în care s-au dezvoltat lucrurile recent. Aveți un plan alternativ în cazul în care lucrurile nu merg așa cum vă așteptați. Dacă vă temeți să împrumutați bani, s-ar putea să nu vă atingeți obiectivul atât de repede.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Horoscop 25 octombrie

 

Prietenia vă determină să vă reevaluați aparența față de ceilalți. Acest lucru poate fi doar benefic, atâta timp cât nu rezistați. Schimbarea este singurul lucru constant în viață, iar rămânând blocați într-un anumit autoconcept, vă faceți un deserviciu, întrucât nu vă dezvoltați și nu creșteți în concordanță cu ceilalți. Cu cât vă ajustați mai mult, cu atât veți putea atrage în cercul vostru social oamenii potriviți. Poate că „tribul” din care faceți parte este ceva din care ați crescut. Aveți nevoie de excitare și varietate.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Horoscop 25 octombrie

 

S-ar putea să fiți forțați să abordați o problemă, chiar dacă credeți că a fost rezolvată demult. În prezent, circumstanțele sau persoanele asociate pot determina o reluare a acesteia. Ar fi mai bine dacă ați putea să vă îndepărtați emoțiile în acest proces, dar dacă nu puteți, măcar încercați să păstrați un control și să nu vorbiți prea mult despre asta cu terțe părți. Trebuie să scăpați puțin de toate. Trageți-vă înapoi și creați puțin spațiu dacă vă simțiți copleșiți.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Horoscop 25 octombrie

 

Viziunile voastre asupra vieții iau o întorsătură dramatică în bine. Sunteți deosebit de interesați de cultivarea unor noi perspective prin studiu și partajarea ideilor. Se subliniază construirea unei rețele unice de prieteni. Acest lucru a fost probabil o fantezie de lungă durată, dar acum se manifestă. Pare că nu vă simțiți destul de provocati de circumstanțele practice în această fază. Aveți un aer mai încrezător în voi. Acest lucru înseamnă că se pot face noi cunoștințe, în special dacă nu vă deranjați să explorați un tip diferit de persoană.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Horoscop 25 octombrie

 

Corpul tău îți trimite un semnal clar că trebuie să te odihnești. Tu continui să „ardă lumina de la miezul nopții” și să ignori aceste semnale subtile. Nu poți să te oprești acum, mai ales că ai o puternică dorință de succes. Cum poți rezista oportunităților de promovare și creștere a veniturilor care ți se oferă? Dar dacă îți epuizezi energia acum, s-ar putea să nu ai suficientă energie pentru a accepta noile propuneri. Prietenii ar putea, de asemenea, să te facă să te risipești în toate direcțiile. Este necesară concentrarea pentru succes.

 

Pești (19 februarie – 20 martie): Horoscop 25 octombrie

 

Excluderea cuiva din organizația ta nu este deloc o acțiune lipsită de importanță. Cu toate acestea, aceasta îți va elibera un mare stres de pe umeri. Dacă nu poți să îi eviți, totuși, discută cu ei pentru a ajunge la adevărul oricărei probleme fundamentale. Călătoriile și afacerile sunt strâns legate. Vei lucra într-un mod care îți oferă flexibilitatea de a obține ceea ce îți dorești. A da exemplu altora îi determină pe aceștia să acționeze în consecință, chiar dacă au obiective similare, de a-i face pe ceilalți să accepte ceea ce este mai bine pentru ei pe termen lung, chiar și atunci când asta înseamnă sacrificii pe termen scurt.

Lasă un comentariu