Horoscop 26 octombrie 2023. Nu este ziua potrivită pentru a planifica o călătorie cu avionul

Berbec

S-ar putea să participi la o mică petrecere sau la un eveniment de grup cu câțiva prieteni, dacă este posibil, și să vă luați la revedere de la ei. Nu intra în panică. Probabil că te vei întâlni cu ei mai târziu. S-ar putea să te întâlnești și cu persoane noi și să auzi vești care te-ar putea interesa.

Taur

Mai multe persoane vor veni în vizită, iar această adunare s-ar putea transforma într-o mică petrecere. Acest lucru ar putea fi amuzant pentru tine, dar ar putea fi, de asemenea, puțin iritant. S-ar putea să interfereze cu ceva ce ai planificat. Lasă-te purtat de val, distrează-te și apoi încearcă să îți salvezi planurile cât mai bine posibil.

Gemeni

Nu este ziua potrivită pentru a planifica o călătorie cu avionul. Tot ceea ce poate merge prost într-o astfel de călătorie va merge – întârzieri, bagaje pierdute, colegi de scaun nesuferiți. Dacă ai planificat una pentru astăzi, schimbă-o pentru o altă zi, dacă este posibil. De asemenea, aceasta nu este o zi bună pentru a urma un curs online, deoarece capacitatea ta de atenție ar putea fi neobișnuit de scurtă. Ce poți face? Relaxați-vă, citiți, navigați pe internet. O mulțime de informații interesante ți-ar putea stârni curiozitatea.

Rac

Una dintre ambițiile tale în viață este să fii independent din punct de vedere financiar, iar în ultima vreme s-ar putea să fi făcut pași mari în direcția atingerii acestui obiectiv. Astăzi, fără a avea vreo vină, este posibil să primiți informații care să vă indice că ar fi putut exista un regres. Cu toate acestea, nu totul este așa cum pare. Nu intra în panică până nu cunoști toate datele. Probabil că ești încă pe drumul cel bun.

Leu

O dezvăluire surprinzătoare din partea unui prieten sau a unei cunoștințe te poate trezi la realitate, că nu cunoști persoana respectivă atât de bine pe cât crezi că o cunoști. O informație ar putea să te pornească într-o căutare de cunoștințe care să te țină ocupat ore în șir. Un copil sau un tânăr ar putea veni la dumneavoastră să vă ceară ajutorul. Aceasta promite să fie o zi ocupată, dar interesantă. Profită din plin de ea!

Fecioară

Este posibil ca mintea ta să meargă cu o sută de kilometri pe oră astăzi. Gândurile și ideile se revarsă în capul tău. Unele dintre ele ar putea fi confuze, iar altele contradictorii. S-ar putea să fii tentat să te gândești la ele până când îți vor da o durere de cap. Notează-le și uită-te la ele peste o zi sau două.

Balanță

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp poate să reapară brusc, poate să te contacteze prin intermediul rețelelor de socializare. Acest lucru te-ar putea lua prin surprindere, dar nu vei fi mai puțin fericit să vorbești din nou cu el sau ea. Vești surprinzătoare de alt gen ai putea să primești prin e-mail sau telefon și ai putea porni într-o direcție total diferită de cea în care ai pornit în această dimineață.

Scorpion

O problemă care a apărut brusc poate fi destul de supărătoare. Aceasta se referă probabil la instalații sanitare sau la un alt tip de echipament casnic. Trebuie să te ocupi de ea, ceea ce înseamnă că vei fi legat de casă pentru cea mai mare parte a zilei. Un prieten ar putea auzi de situația ta dificilă și va veni să-ți țină companie.

Săgetător

Veștile supărătoare pe care le primești de la distanță, poate prin telefon sau e-mail, te-ar putea trimite într-o prăpastie emoțională. Există o aură de incertitudine în legătură cu ceea ce auziți – s-ar putea să nu aibă sens. Înainte de a transmite vestea sau de a intra în panică, asigură-te că știi toate faptele. Este posibil să constați că a fost exagerat.

Capricorn

Erorile băncii îți pot trimite informații eronate despre finanțele tale. Poate că banca îți spune că ai mai puțini bani decât ai sau că o factură este mai mare decât ai crezut că ar trebui să fie. Dacă poți, asigură-te că este rezolvată astăzi. Nu vei dori să îți petreceți ziua sub acest nor.

Vărsător

Este posibil ca dumneavoastră și o persoană apropiată să nu fiți de acord cu privire la o problemă pe care amândoi o considerați foarte importantă. Încăpățânarea din partea amândurora v-ar putea împiedica să rezolvați lucrurile. Nu merită să vă ruinați relația. Aceasta ar trebui să fie o zi a surprizelor – nu toate plăcute.

Pești

Aceasta ar putea fi o zi în care totul pare să se strice. Unele probleme s-ar putea să le poți rezolva singur. Altele, însă necesită ajutor specializat. Gândește-te la asta ca la un semn din partea universului că ar trebui să faci altceva.

Lasă un comentariu