Horoscop 28 Iulie 2023. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși la excese

Redactie

Horoscop 28 Iulie 2023 Berbec

Viața ta de zi cu zi este plină de neprevăzut, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Agenda ta este deja arhiplină, ai rezervate o groază de întâlniri amicale. Pe scurt, ești supraaglomerat. Îți dai seama că alegerea inițială a carierei a fost una greșită, că mediul de lucru și relațiile cu colegii sunt nesatisfăcătoare şi dorești să te reorientezi cât de curând. Te afli într-o formă splendidă, așa că ai posibilitatea de a face lucruri mari.

Azi, horoscopul arată că ești predispus la excese, conform horoscop 28 Iulie 2023. În primul rând, nu este indicat să faci excese la locul de muncă: nimeni nu îți va ridica statuie pentru că rămâi peste program și mai faci și din munca celorlalți. Apoi, atenție mare la alimentele pe care le mănânci: încearcă să nu faci excese, pentru că vei avea de pătimit.

Seara, te caută o cunoștință și încearcă să îți propună să te implici în ceva; chiar dacă nu îți va zice din prima sau îți va prezenta situația voalat, intenția este de a-ți vinde ceva: un produs, o afacere, o idee.

Horoscop 28 Iulie 2023 Taur

Legi o prietenie nouă cu cineva dintr-un semn de Apă, iar această persoană îți va stimula creativitatea şi flerul în carieră, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Vei avea opinii corecte, dar şi emoții puternice, stres și chiar nişte vești proaste. Ești îndrăgostit şi nimic altceva nu contează. Vei găsi o spontaneitate şi o prospețime de care cel iubit nu știa şi se declară surprins.

Ai întrebări și îți dorești să fi învățat mai mult la un moment dat. Se pare că azi ai acces la un anumit domeniu pe care l-ai neglijat cândva și nu te-ai mai documentat, iar acum ai ceva regrete. Cu siguranță, poți să ții pasul dacă îți propui asta. Implică-te cu maximă seriozitate, având însă grijă să nu cazi în extreme!

Nu neglija viata de cuplu, te sfătuiește horoscop 28 Iulie 2023; partenerul are nevoile lui și încearcă să îți transmită ceva. Ar fi bine dacă ai rezerva seara doar pentru voi, ca să puteți discuta în liniște.

Horoscop 28 Iulie 2023 Gemeni

Ești ușor iritat, dar totul în jurul tău arată roz, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Chiar dacă nu există nicio primejdie în ceea ce priveşte banii, este bine să nu faci cheltuieli mari sub efectul primului impuls. Trebuie să ai grijă, deoarece rivalii tăi nu sunt nici blegi, nici proști, deci, dacă dorești să-i elimini, trebuie să fii mai viclean decât ei.

Vei purta astăzi discuții serioase cu partenerul de viață. Aveți o problemă pe care încercați de mult timp să o lămuriți, iar azi, ca un balon umflat la maximum, se sparge sau este posibil ca din lucruri mici să se ajungă la reproșuri mai mari, care trebuiau spuse la timpul lor. Dacă sunteți cerebrali și țineți la relație, toate se vor lămuri și vor întări și mai mult legătura voastră, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

În planul profesional, cineva încearcă să te saboteze; trebuie să fii agil și să îți dai seama la timp despre ce este vorba, ca să poți să iei măsuri și, atât cât se poate, să fii cu un pas înaintea celuilalt.

Citeste continuarea pe yve.ro

Lasă un comentariu