Horoscop 28 iulie 2023. Zi extrem de norocoasă pentru patru zodii

Redactie

Horoscop 28 iulie 2023. Norocul se găsește atunci când creezi spațiul necesar ca acesta să crească. Îți prinde rădăcini în creșterea ta, este hrănit de conștientizarea și vindecarea ta și înflorește în curajul tău de a-ți asuma șanse și riscuri pentru o viață mult mai semnificativă decât ți-ai putea imagina vreodată. Aceste patru zodii își onorează adevărul și plantează sămânța vieții care le este predestinată divin. Planeta comunicării, Mercur, intră în perfecționista Fecioară și le ajută în tot acest demers.

Horoscop 28 iulie 2023. Rac
Mercur este planeta comunicării. În Fecioară, îți activează sectorul de gânduri și conversații, oferindu-ți abilitatea sporită de a spune ceea ce vrei să spui, care uneori se poate pierde în sfera sentimentelor tale. Acesta iti va permite să comunici ceea ce trebuie spus, mai degrabă decât să te concentrezi doar asupra părților care iti bucura inimile. Este în regulă să fii puțin mai practic și să lași câteva emoții deoparte, pentru că iei cu adevărat cele mai bune decizii pentru tine atunci când o faci.

Horoscop 28 iulie 2023. Fecioara
Mercur, planeta ta conducătoare, se transformă în zodia ta în perioada 24 – 30 iulie 2023, propulsându-ți creșterea și capacitatea de a lăsa cuvintele pe care le rostești să devină viața pe care o vei culege. Mercur guvernează toate formele de gândire și comunicare. Zodia se va concentra asupra ta, adevărul tău și credințele care au modelat viața pe care ai creat-o. Dacă te-ai simțit în stare de stagnare sau lucrurile nu sunt exact ceea ce ai sperat că vor fi, acum este momentul să vorbești și să direcționezi acea energie către schimbarea pe care o cauți. Unele dintre acestea pot fi, de asemenea, o reflectare, mai ales că Mercur își va începe retrogradul aici în august, așa că fii atent la schimbările în modul în care te vezi pe tine și pe ceilalți, deoarece acesta poate fi ceea ce ai nevoie tot timpul pentru a te simți cu adevărat împlinit cu viața ta.

O nouă Lună Plină se produce pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru toate zodiile

Horoscop 28 iulie 2023. Săgetător
Se pregătește ceva în sectorul tău de carieră. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să fii precaut, deoarece, pe măsură ce Mercur intră în Fecioară, în perioada 24 – 30 iulie 2023, este posibil să nu vezi întreaga imagine. Energia Fecioarei iti guverneaza cariera si viata profesionala. În același timp, Mercur aduce în discuție conversații esențiale, reflecții și chiar aspecte ale recunoașterii dezvoltării. De obicei, acesta este un moment pentru a face planuri și a progresa în acest domeniu al vieții tale. Cu toate acestea, cu un retrograd iminent, trebuie să exersezi răbdarea.

Creșterea vine în această zonă a vieții tale, aducându-ți noroc. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că abordezi totul cu tot ce ai învățat până acum despre tine și cum reacționezi sau răspunzi. Mai târziu în cursul anului, odată ce Mercur si-a încheiat retrogradul, va fi un moment pentru acțiune. În acest moment, cel mai norocos lucru pe care îl poți face este să observi și să-ți amintești că nu trebuie să te grăbești în ceva dacă este cu adevărat destinat ție.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Lasă un comentariu