Horoscop 29 octombrie 2023: Vărsătorii își exprimă sentimentele cu adevărat

Berbec

Berbecii vor experimenta noi sentimente în relația cu persoana iubită. Sfârșitul acestei săptămâni aduce un nou început al relației cu partenerul, poate o cerere în căsătorie.

Taur

Taurii se pare că se vor înconjura de iubire.

După o săptămână stresată la locul de muncă, ziua de duminică va fi petrecută în intimitatea casei, alături de parter.

 

Gemeni

Gemenii au ocazia să își mărturisească adevăratele sentimente. Nu mai este cazul să vă ascundeți, iar sfârșitul acestei săptămâni vă va oferi șansa să fiți sinceri în legătură cu ceea ce simțiți.

Rac

Racii își dezvoltă iubirea de sine. Sensibili din fire și atenți cu cei din jur, duminică o să vă iubiți mai mult decât pe ceilalți. O să învestiți în relaxarea bine meritată de la sfârșitul săptămânii.

Leu

Leii captează iubirea familiei duminică. Este posibil să apară un nou membru în cercul familiar, pe care o să-l îndrăgiți de la prima vedere.

Toți ce dragi vor fi uimiți de sentimentele voastre de iubire.

Fecioară

Fecioarele iubesc și primesc iubire. Se anunță o cină romantică cu partenerul, o poezie de dragoste sau o plimbare în locul în care v-ați îndrăgostit.

Balanță

Duminica se petrece în familie, iar balanțele știu deja că iubirea din familie nu va pieri nicioadată. Sentimentele de recunoștință cresc, iar duminică o să le puteți exprima.

Scorpion

Scorpioni au parte de un sfârșit de săptămână înconjurați de cei dragi. Grătarul de duminică și masa în familie este deja tradiție, iar scorpionii se simt în largul lor.

Săgetător

Săgetătorii vor cunoaște pe cineva nou în această zi. Este posibil să fie vorba chiar de o cunoștință din copilărie cu care ați pierdut legătura, iar astrele recomandă să nu excludeți șansa unei posibile viitoare relații.

Capricorn

Capricornii sunt iubiți. Primesc cadouri neașteptate de la cei dragi, iar sentimentele de recunoștință asupra persoanelor de care sunt înconjurați, ating alt nivel. Nu vă panicați, o să le puteți arăta sentimentele cât de curând.

Vărsător

Vărsătorii își exprimă sentimentele cu adevărat. Nu ați mai spus de mult te iubesc partenerului, dar nici familiei, iar la ziua de duminică o să vă aducă oportunitatea perfectă nu doar de a rosti, ci și de a arăta.

Pești

Pentru pești, duminică este ocazia de a recunoște ce simțiți față de o persoană dragă. Un apel sau un mesaj vă va îndemna să prindeți curaj și oferiți glas adevăratelor emoții.

Lasă un comentariu