Horoscop 30 octombrie 2023. Nativii acestei zodii au răspunsul la enigma care îi preocupă chiar în față

Berbec

Ai grijă să nu fii ipocrit. S-ar putea să nu vrei să dezamăgești persoanele pe care le întâlnești, așa că ajungi să bruiezi adevărul pentru a se potrivi cu ceea ce vor să audă. S-ar putea să te surprinzi un minut mai târziu spunându-i altcuiva contrariul. Află cine ești și rămâi fidel. Dacă ceilalți oameni nu te plac, este problema lor, nu a ta.

Taur

S-ar putea ca o persoană să te abordeze cu vorbe dure, care pot avea un impact semnificativ asupra stării tale de spirit. S-ar putea chiar să constați că ești paralizat, în sensul că începi să îți pui la îndoială acțiunile curente sau cele pe care intenționezi să le întreprindeți în viitor. Petrece ceva timp singur pentru a pune lucrurile la punct înainte de a te apuca să faci orice mișcare radicală care să-ți schimbe viața.

Gemeni

S-ar putea să fii nevoit să iei o decizie importantă astăzi. S-a ajuns în punctul în care cineva trasează o linie în nisip și te provoacă să o treci. Rămâi acolo unde ești și continui fără acea persoană, sau i te alături și îi susții obiectivele și acțiunile? Conflictul de astăzi este între mintea și instinctul tău. Nu-ți limita alegerile la două. Întotdeauna există compromisuri.

Rac

În timp ce faci un nou pas înainte, s-ar putea să realizezi că există o mare parte a muntelui pe care nu ai luat-o în considerare până acum. Poate că această porțiune abruptă a ascensiunii nu era vizibilă de jos când ai început călătoria. Nu intra în panică. Reacționând exagerat la necunoscut, s-ar putea să-ți pierzi echilibrul și să aluneci.

Leu

Încearcă să nu-ți supraanalizezi acțiunile. Dacă vei continua să analizezi fiecare aspect, nu vei ajunge nicăieri. Acest principiu se aplică și în cazul emoțiilor tale. Asigură-te că nu încerci să dai un sens rațional fiecărui sentiment care îți apare în cale. Sentimentele sunt acolo pentru ca tu să le experimentezi.

Fecioară

Este posibil ca acțiunile tale să meargă împotriva gândirii tale raționale, dar acest lucru nu este neapărat un lucru rău. Gândurile și sentimentele sunt apte să se ciocnească agresiv astăzi, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii o victimă. O să fie bine!

Balanță

S-ar putea să ai planul perfect. Ai comunicat cu oamenii potriviți, ai călătorit în locurile în care trebuia pentru a aduna date și ai toate resursele în linie. Dintr-un motiv oarecare, însă, de fiecare dată când începi să pui în aplicare acest plan, te lovești de dificultăți emoționale care par prea provocatoare pentru a fi depășite. Nu lăsa ca acest lucru să te blocheze în fața viselor tale.

Scorpion

Ceea ce crezi că s-ar putea întâmpla astăzi este posibil să fie opusul a ceea ce se întâmplă de fapt. S-ar putea ca tu să ai o imagine despre cum ar trebui să decurgă lucrurile, dar să sfârșești prin a întreprinde o acțiune complet diferită.

Săgetător

Emoțiile îți pot întuneca gândurile deoarece lucrurile încep să se încingă într-un mod greoi. În efortul de a menține lucrurile ușoare și energice, s-ar putea să îți lipsească miezul situației. Nu arunca o privire prea rapidă asupra tuturor problemelor. Răspunsul enigmei este chiar în fața ta. Oprește-te pentru un minut pentru a-ți trage sufletul și vei găsi soluțiile pe care le cauți.

Capricorn

O mare parte din timpul tău de astăzi ar putea fi petrecut lucrând la probleme financiare pe calculator, telefon sau altă formă. Acest lucru ar putea avea legătură cu locul de muncă sau ar putea viza finanțele personale. Oricare ar fi, vei face o treabă bună. Într-un fel sau altul, succesul în carieră vine spre tine.

Vărsător

Dacă observi că nu gândești ca restul grupului, nu te panica. De fapt, acesta este probabil un lucru bun. Mergând alături de mulțime, s-ar putea să se aștepte de la tine să acționezi într-un anumit fel în anumite situații. Gândește-te singur.

Pești

Cuvintele tale pot ajunge brusc la urechile cuiva astăzi, așa că fii conștient de impactul pe care îl poți avea. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să îți diluezi mesajul cu minciuni pentru a evita adevăratul subiect de conversație. Fii doar conștient de faptul că un răspuns emoțional puternic este de natură să rezulte atunci când te deschizi față de adevăr și spui lucrurilor pe nume.

Lasă un comentariu