Horoscop 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Reinventare pentru Raci, succes absolut pentru Vărsători

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au o săptămână cu furtună. Șapte negativ denotă o situație de furie, dispută, orgoliu rănit. Pot fi plini de nervi dacă nu se temperează și apare ruptura, mai ales în cupluri. Degeaba ați încercat voi să rezolvați alte lucruri. Se impune mai multă prudență și înțelepciune pentru săptămâna viitoare.

 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul are Orizontul, o carte foarte bună. E sfătuit să înceapă ceva, o acțiune, să facă o călătorie, să descopere pasiunea, să înainteze cu siguranță, deoarece are un echilibru bun în săptămâna care vine. Sunt stăpâni pe situație, Taurii, și de aici apare succesul sau chiar pur și simplu – dacă se ocupă de afaceri – semnarea unui contract.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

O carte neutră. Triunghiul simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de păreri în săptămâna următoare. E cazul – dacă nu aveți telefon cu internet și locuiți la țară, să puneți mâna să scrieți o scrisoare. Dacă aveți telefon, dați un telefon și rezolvați problemele. Dacă doriți ceva mai mult, încercați să faceți o reuniune de familie, punând cap la cap, toate problemele care vă frământă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul are negru șase, carte dificilă, mai degrabă negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații, în care se impunea automat transformarea unei situații care implicit ar fi dus, la sfârșit, la un eșec. Deci, cu condiția de a accepta o schimbare în profunzime, veți putea să renașteți și să trăiți un suflu nou. Da, schimbarea e necesară, iar Racul nu prea acceptă schimbările.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Leu are Ovalul iar. Nativii dau dovadă în perioada următoare de mare fecunditate, dar le e pusă undeva la încercare și răbdare. Primiți ajutorul unei femei în tot ceea ce înseamnă secretele voastre amoroase.

 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, mai învățate, care vă pot sfătui. Vin apoi şi succesul şi recompensa.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanța, care a avut o săptămână precedentă mai anevoioasă, are o săptămână în care dă dovadă de prietenie își eliberează sentimente altruiste și pozitive. E beneficiarul unor influxuri benefice, dar și unor schimbări rentabile. Întoarcerea cuiva vă satisface, vă bucură și sunteți la rândul vostru invitat să faceți o vizită. Condiția este ca Balanța să nu amâne, chiar dacă i s-a făcut invitația să facă ea primul pas.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul  are un bulgare de foc – 16, carte pozitivă. Simbolizează rapiditatea, deci în săptămâna următoare dați dovadă de rapiditate, iar aceasta va aduce o schimbare de situație benefică. Faceți mai multe deplasări, dar în toate șansa este de partea voastră.

 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Are Piscul, cinci, carte neutră. Simbolizează demararea unei acțiuni, începutul. Pentru cel singuri, vei cunoaște pe cineva nou. Vei avea energie combativă, te vei lansa într-o poveste de dragoste și un fapt nou care se va petrece în voi, va relansa relația, dacă era mai veche. Dacă e mai nouă, nu mizați pe pasivitate, ci pe acțiune.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Are Clepsida, carte instabilă, când bună, când rea. O săptămână în care sentimentele voastre exclusive primează. Dați dovadă când de pasiune, când de duritate. Tot ce apare poate să ducă la o discuție nelalocul ei, legată de o sumă de bani. Alţii, mai puţin legaţi de bani, pot avea parte de atracție fizică într-o întâlnire pasională.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul are Cosmosul de partea lui, cartea cea mai bună, care îi aduce reușită. Orice ar întreprinde va reuși, iar reușita va fi excepțională. O dragoste cu adorație, o întâlnire superbă, orice este permis în săptămâna următoare, chiar și o uniune.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii au Steaua de partea lor, trei, carte foarte bună. Simbolizează norocul, începutul unei acțiuni într-o activitate profesională reușită și cu o realizare materială pozitivă.

Lasă un comentariu