Horoscop 31 iulie 2023, pentru toate zodiile: Rac, acceptă eșecurile și învață lecțiile trecutului! Scorpionii trebuie să învețe să spună ‘Nu!’

Redactie


♈ Berbec

Luna guvernează nu doar fluxul și refluxul mareelor, ci și fluctuațiile din viața ta. Amintiți-vă că roata lui Sansara se învârte constant. Uneori, viața îți oferă să guști din fructele dulci ale muncii, iar alteori te obligă să bei un pahar de otravă, care poate fi medicament sau poate fi elixirul iubirii. Privește totul ca pe o parte a unui joc cosmic care întoarce constant lucrurile cu susul în jos. Amintiți-vă că majoritatea dificultăților care apar pe calea voastră nu sunt pedepse, ci provocări.

Sfatul zilei: o cană de otravă se poate transforma într-un elixir al iubirii.

Nu rata: Horoscopul financiar pentru august 2023: Capricornii scapă de toate datoriile. Taurii, sfătuiți să fie atenți la plățile online. Previziuni complete

♉ Taur

Persoana de lângă tine poate fi un zece din zece, dar nu a intervenit pentru a te proteja de vremea rea sau nu ți-a fost alături atunci când ai avut cea mai mare nevoie de ea. Nu mai căuta scuze pentru această legătură. A pune astfel de persoane pe un piedestal nu va face decât să îngreuneze momentul în care va trebui să îți iei rămas bun de la ele. În schimb, trebuie să activați portalul iubirii de sine. Amintește-ți cine ești și de ce ești încă aici. Stelele îți reamintesc: uneori este mai bine să iubești oamenii de la distanță.

Sfatul zilei: este timpul să te abandonezi valului iubirii de sine.

♊ Gemeni

Fără instrucțiuni. Nu poți învăța să iubești peste noapte, nu poți să treci prin toate boabele și să crești zece tufe de trandafiri peste noapte. Lasă relația să se desfășoare așa cum trebuie. În același timp, permite-ți să fii văzut și ascultat. Veți învăța multe despre voi înșivă în acest proces. Discipolatul devine o temă majoră în această zi. Există lecții valoroase care pot fi învățate din poveștile celor care au parcurs acest drum înaintea ta.

Sfatul zilei: petreceți timp în compania unor mentori în care aveți încredere.

♋ Rac

Lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai imaginat. Să te gândești la oportunitățile ratate nu va face decât să-ți exacerbeze durerea și trauma. În schimb, ar trebui să acceptați faptul că ați făcut ceea ce ați crezut că ar fi trebuit să faceți cândva. Aveți ocazia să vă redirecționați energia spre realizarea viselor dumneavoastră. Cheia este să vă stabiliți obiective realiste.

Sfatul zilei: concentrați-vă pe ceea ce se întâmplă acum.

♌ Leu

Luna în care îți sărbătorești ziua de naștere te face să privești în urmă și să îți evaluezi progresul. Observi anul care a fost, prin prisma înțelepciunii. Au fost lucruri care au funcționat perfect și au fost lucruri care au provocat o mare dezamăgire. Cu toate acestea, ești recunoscător pentru toate, deoarece îți dai seama că eșecurile te-au învățat lecții de viață importante.

Sfatul zilei: ia-ți un moment pentru a privi înapoi înainte de a merge înainte.

♍ Fecioară

Uneori aveți impresia că vi se ia totul și că lumea, așa cum o cunoașteți, încetează să mai existe. În momentele de stres, este important să vă reamintiți că totul se întâmplă pentru voi, nu din cauza voastră. Când vine vorba de relațiile tale interpersonale, ți se reamintește de puterea neatașamentului.

Sfatul zilei: astăzi este mai bine să nu iei lucrurile personal.

♎ Balanță

Legăturile de familie pot fi frumoase și puternice în același timp. Dar asta nu înseamnă că ești prea susținut. În acest weekend ar trebui să socializezi cu spirite asemănătoare. Cu cei care îți împărtășesc credințele și valorile, care te înțeleg fără cuvinte. Cel mai minunat aspect al unor astfel de legături este că nu se încadrează în granițe clare și îți oferă libertatea de a te exprima cu tot curajul tău.

Sfatul zilei: ai încredere că ești iubit și susținut.

♏ Scorpion

Aceasta este o perioadă plină de provocări. Este posibil ca un prieten sau o cunoștință să vrea să împrumute bani sau ceva valoros de la tine. Amintiți-vă că este în regulă să spuneți nu dacă nu vă simțiți pregătit să oferiți cuiva resursele dumneavoastră în acest moment. Și dacă ai nevoie ca cineva să-ți întoarcă o favoare, nu-ți fie teamă să dai acel telefon. Să știi când să fii asertiv este o superputere pe care trebuie să ți-o dezvolți.

Sfatul zilei: Cere ceea ce ți se cuvine fără să te simți vinovat sau rușinat.

♐ Săgetător

Ești gata să îți iei un angajament pe termen lung? Astrele te cheamă să te trezești la schimbarea pe care vrei să o vezi. Ai încredere că vei fi martor la schimbări dinamice în relațiile tale interpersonale. Nu uitați că exprimarea nevoilor și dorințelor dumneavoastră este la fel de importantă. Spune-le cum vrei să fii iubit. Oferiți-le o viziune a vieții pe care doriți să o creați alături de alesul vostru.

Sfatul zilei: învață să îți exprimi nevoile și dorințele în mod corect.

Citeste continuarea pe stiridiaspora.ro

Lasă un comentariu