Horoscop 31 iulie-6 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionul e pe val, Gemenii îşi găsesc dragostea

Redactie

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Orice întreprinzi în săptămâna următoare îți reușește. Totul îți revine la modul excepțional. Dacă ai avut o situație complicată care te-a pus pe gânduri și ți-a creat câteva zile de suspans, acum va avea un deznodământ fericit. Vei primi din punct de vedere financiar recompense la locul de muncă pentru activitatea prestată. Cu alte cuvinte, este o săptămână în care Berbecul se simte foarte fericit. N-a mai fost fericit de acum două săptămâni. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Citeşte şiHoroscop 1-15 august 2023, cu Cristina Demetrescu. Semne de la Dumnezeu pentru Raci, Taurii suferă din dragoste

Taurul intră într-o zonă mai cenușie, reflectează, dă dovadă de înțelepciune, dacă discuți cu el, vine cu aforisme, cu maxime, cu proverbe. Vrea liniște și dorindu-și liniștea, va avea perioade când se cufundă în seriozitate și datorită faptului că de multe ori are și acea doză de timiditate și chiar nu vrea să-și dezvăluie încărcătura sufletească pe care o are. În plus, el așteaptă să vadă dacă o relație pe care o are de puțin timp va fi durabilă, deci el acum e cufundat în trăirile lui și mental în analize. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii au săptămână uluitoare, Soarele strălucește pentru ei în săptămâna următoare şi au parte de fericire și reușită. Gemenii se afirmă, li se recunosc toate meritele, clarifică fericit o situație care era destul de ambiguă, iar la orizont se vede o mare dragoste. Vei fi iubit și vei iubi la rândul tău. O întâlnire sentimentală este iminentă, așa că dai dovadă, prin bucuria pe care o ai, de o mare vitalitate sau, cu alte cuvinte, zburzi. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul, în săptămâna următoare, dă importanță schimbărilor, dar și foarte multă atenție comunicării, modului cum comunică cu ceilalți. Va avea parte de multe SMS-uri, de multe mailuri. Se impune la un moment dat și o deplasare pentru rezolvarea unor probleme de serviciu, dar undeva spre finalul săptămânii e obligatoriu să-și strângă familia, deci o reuniune de familie în care simte nevoia să-și destăinuie și realizările, și neplăcerile pe care le-a avut. Dialogul din această săptămână pentru Raci e prioritar și primordial cu ceea ce îi atrage. Deci ei vor discuta în săptămâna următoare numai cu cei care le sunt pe plac. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul alunecă săptămâna următoare, este înconjurat de rea-credință, de oameni trădători sau pur și simplu e lăsat undeva abandonat, nu i se mai dă atenție, nu i se mai cere o părere, nu vrea nimeni să-l bage în seamă. Dar și el la rândul lui se simte prizonierul unei situații pe care el singur și-a creat-o și nu poate să facă mare lucru momentan pentru a ieși din situația aceasta. Așa că preferă să stea în expectativă. Sfatul este că poți renunța la acea persoană toxică care te-a decepționat, chiar dacă o cunoşti de foarte mulți ani. Nu a mai fost de multă vreme trădare la Leu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară 

Fecioara este cu sufletul zburător, are elan în tot ce face, are influxuri benefice, dar și schimbări rentabile. Face o vizită, astfel că cineva drag pe care nu l-a mai văzut de mult timp, se întoarce în sânul familiei. Ai relații amicale cu cei din jur cu care lucrezi și cu care colaborezi, dar la rândul lor, prietenii te vor ajuta într-o relație ca să poți evalua situația, pentru că tu te determini foarte greu când vrei să faci un parteneriat. Sfatul pentru săptămâna următoare: în parteneriatul acesta, indiferent dacă ești doamnă sau domn, fă tu primul pas, pentru că celălalt stă în expectativă la fel ca voi și e mai timid decât voi, așa că dând dovadă de pozitivitate, altruism și de incisivitate veți reuși să obțineți ceea ce vă dorit

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță 

Balanța intră într-o săptămână în care o situație care nu i-a dat pace câteva zile se sfârșește, dar totodată, după sfârșitul acestei situații, se impun transformări mari, dar cu orice preț. Încercați să acceptați această schimbare în profunzime, nu numai la suprafață, pentru că numai așa vei primi un impuls nou, un suflu nou, vei simți că renaști și reușești până la urmă, după toate întâmplările neplăcute, să refulezi. Dacă faci treaba asta, ai câștigat. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionul e pe val, pe vârf. Demararea unei acțiuni cu energia pe care o ai acum și care-ți era necesară, dar și cu combativitatea și tot aplombul pe care-l ai tu, te poate ajuta şi te poți lansa într-o afacere pe care ți-o dorești de multă vreme. Cineva mai tânăr, care crește pe lângă tine și învață, poate să fie asistentul tău sau chiar o rudă apropiată nu te va ajuta. Pasivitatea celui de lângă tine de multe ori te va deranja, dar asta nu înseamnă că nu poți să faci ca să obții ceva nou care te va relansa în afaceri. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorul privește orizontul, e stăpân pe situație, are echilibru bun. Vei face o călătorie, posibil și în afara țării, dar numai doi porumbei. Ai succes, reușită, se ivește un contract benefic pe care îl semnezi în urma unei întâlniri care te încarcă cu energie și te determină să semnezi acel contract. Armonie în cuplu cu persoana iubită. Cu deplasarea pe care o faci, vei descoperi pasiunea care ți-a lipsit în ultima perioadă. 

Citeste conrinuarea pe antena3.ro

Lasă un comentariu