Horoscop 31 octombrie 2023. Obstacole în carieră pentru două zodii

Horoscop 31 octombrie 2023. Berbec

Chiar dacă ai început săptămâna în forță, azi vei avea parte de o dezamăgire pe plan profesional, iar obstacolele apar, culmea, chiar din partea colegilor cu care ai colaborat la un proiect important. Se pare că faptul că șefii te apreciază deranjează. Nu-ți pierde concentrarea și susține-ți cauza cum doar tu știi s-o faci! Astrele te favorizează, în schimb, pe plan amoros.

Horoscop 31 octombrie 2023. Taur

Nimic nu-ți poate șterge azi zâmbetul de pe chip, nici măcar observațiile superiorilor… Viața ta amoroasă e mai frumoasă ca niciodată și asta te face să uiți cu desăvârșire că ai și un serviciu, și alte obligații de familie. E însă o perioadă prea frumoasă ca să nu te bucuri din plin de tot ce ți se oferă în dragoste!

Horoscop 31 octombrie 2023. Gemeni

Ai luptat foarte mult pentru a primi aprecierea pe care o meriți în carieră, iar asta se va întâmpla în sfârșit în aceste zile. Azi vei primi confrimarea șefilor – poate o mărire de salariu sau chiar o funcție superioară. În dragoste nu-ți merge la fel de bine, partenerul să plânge că l-ai neglijat grav în ultima vreme.

Horoscop 31 octombrie 2023. Rac

Pe plan profesional nu va fi cea mai bună zi pentru tine, iar asta deoarece suspiciunile unei greșeli imense vor plana asupra ta, iar colegii nu îți vor sări în ajutor. În cele din urmă, se va rezolva totul, însă vei rămâne cu un gust extrem de amar. În compensație, astrele te favorizează din plin pe plan material azi.

Horoscop 31 octombrie 2023. Leu

Sfârșitul de lună vine cu o veste bună pe plan profesional. În ceea ce te privește, lucrurile s-ar putea schimba complet în bine. Desigur, salariul mai mare va implica și mai multe obligații. Nu e exclus să ți se propună o relocare cu jobul în alt oraș sau în altă țară, iar asta ți-ar putea zgudui relația din temelii.

Horoscop 31 octombrie 2023. Fecioară

Muncești enorm în ultimul timp, dar abia azi îți vei ieși din sărite și-ți vei cere drepturile în fața superiorilor. Cu această ocazie, vei avea surpriza să afli că cineva și-a arogat toate meritele tale, așa că a venit momentul să dovedești cine ești cu adevărat. Și în viața amoroasă vei aplica același scenariu!

Horoscop 31 octombrie 2023. Balanță

Nu ai chef de lucru, ci de distracție azi. Astrele te vor ajuta să-ți sporești sex-appeal-ul azi, așa că nimeni nu-ți va rezista, iar tu vei profita din plin de asta. Spre seară vei ieși cu prietenii în oraș, iar apetitul tău pentru cuceriri va fi imens. Dacă însă ai un partener, ziua nu se va termina deloc bine din acest motiv.

Horoscop 31 octombrie 2023. Scorpion

Azi îți merge excelent atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, însă latura materială nu este deloc bine favorizată. Mare atenție, pentru că există o predispoziție spre pierderi, fie cash, fie online. E indicat să nu pleci din casă cu portofelul burdușit și nici să nu faci tranzacții importante pe internet.

Horoscop 31 octombrie 2023. Săgetător

Azi poate fi o zi de cotitură pentru tine pe plan profesional – vei primi o ofertă aproape imposibil de refuzat, atât din punct de vedere material, cât și al beneficiilor de altă natură. Asta implică însă mai multe schimbări și deocamdată te temi să strici echilibrul precar și proaspăt dobândit din relația de cuplu.

Horoscop 31 octombrie 2023. Capricorn

Nu ai chef nici de muncă, dar nici de distracție, așa că azi va fi pentru tine o zi a planurilor de viitor personale. Îți vei revizui la sânge atât relația de cuplu, cât și relațiile de prietenie sau de familie și vei tăia câteva nume de pe listă fără milă și fără regrete. Vei elimina astfel o relație toxică, iar viața ți se va schimba.

Horoscop 31 octombrie 2023. Vărsător

Se apropie finalul de ani și, pentru că ești o persoană extrem de prevăzătoare când vine vorba de distracție, ți-ai făcut deja planurile. Din păcate, perechea ta nu va fi încântată de rezervările pe care le-ai făcut, iar asta va deschide cutia Pandorei – reproșuri, gelozii, certuri fără sfârșit.

Horoscop 31 octombrie 2023. Pești

Ultima zi a lunii este perfectă pentru tine din toate punctele de vedere. Profesional îți merge mai bine ca niciodată, iar planul amoros începe să miște și el. Prietenii îți vor face cunoștință cu cineva neașteptat și, culmea, deși mereu te-ai opus, de data asta le vei da dreptate din plin. Love is in the air!

Lasă un comentariu